Stoiximan Super League

Preview: ΠΑΣ Γιάννινα-Πλατανιάς (19:15 Novasports 3)

Τι γίνεται λοιπόν όταν παίζει ο «παλιό» με τον… νέο; Απάντηση σε αυτό το ερώτημα καλούνται να δώσουν ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά, στην πρεμιέρα τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα. Και αν για τον παλιό ΠΑΣ είναι μία ακόμα πρεμιέρα στη μεγάλη κατηγορία, τότε τα πράγματα για το νέο Πλατανιά είναι πολύ διαφορετικά, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που θα παίξει στη μεγάλη κατηγορία. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Τι γίνεται λοιπόν όταν παίζει ο «παλιό» με τον… νέο;

Απάντηση σε αυτό το ερώτημα καλούνται να δώσουν ο ΠΑΣ Γιάννινα με τον Πλατανιά, στην πρεμιέρα τους στη φετινή Σούπερ Λίγκα.

Και αν για τον παλιό ΠΑΣ είναι μία ακόμα πρεμιέρα στη μεγάλη κατηγορία, τότε τα πράγματα για το νέο Πλατανιά είναι πολύ διαφορετικά, καθώς αυτή θα είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του που θα παίξει στη μεγάλη κατηγορία.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

ΠΑΣ Γιάννινα

Η περσινή σεζόν για την ομάδα των Ιωαννίνων έκλεισε με τον καλύτερο τρόπο, καθώς παρέμεινε στη Σούπερ Λίγκα, που ήταν από την αρχή της χρονιάς ο βασικότερος στόχος της ομάδας. Ωστόσο, παρά την επιτυχία του αυτή, ο Άγγελος Αναστασιάδης αποτέλεσε παρελθόν για τους Γιαννιώτες και τη θέση του στο… τιμόνι της ομάδας πήρε ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Ο ΠΑΣ για καλή του τύχη δεν αντιμετώπισε προβλήματα με την αδειοδότησή του, με αποτέλεσμα να προετοιμάζεται για το νέο πρωτάθλημα απερίσπαστος. Για τους ανθρώπους του συλλόγου τα πάντα κύλησαν ομαλά το καλοκαίρι και δηλώνουν έτοιμοι να παρουσιάσουν ένα αρκετά αξιόλογο σύλλογο σύνολο.

Άλλωστε ο Έλληνας τεχνικός δηλώνει παραπάνω από ικανοποιημένος από όσα είδε στην προετοιμασία από τους παίκτες του και πιστεύει ότι όλοι θα κάνουν το καλύτερο δυνατό μέσα στη σεζόν. Επιπλέον για τον Χριστόπουλο το πιο σημαντικό στοιχείο που έχει η φετινή ομάδα του ΠΑΣ είναι το γεγονός ότι όλοι αισθάνονται μία οικογένεια.

Στην πρεμιέρα τους στους Ζωσιμάδες οι Γιαννιώτες θέλουν να ξεκινήσουν με το… δεξί τις υποχρεώσεις τους τη νέα σεζόν και ο Έλληνας τεχνικός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και αναμένεται να παρατάξει την ομάδα του με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Η αποστολή: Τσουκαλάς, Τζημόπουλος, Τζάνης, Ταμπάσης, Πατσατζόγλου, Πάντος, Ντάσιος, Μιχαήλ, Κοροβέσης, Κολοβέτσιος, Γιάκος, Γεωργίου, Βίλα, Λίλα, Κεϊτά, Ίλιτς, Φεγκρούς, Ντε Βινσέντι, Νικλητσιώτης.

Πλατανιάς

Αυτή και αν είναι πρεμιέρα για τον Πλατανιά. Η ομάδα των Χανίων απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» παίζει για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία του πρωταθλήματος. Ένα παιχνίδι αν μη τι άλλο ιστορικό από κάθε άποψη. Μέχρι το επόμενο τουλάχιστον που θα γίνει μέσα στην έδρα του μπροστά στον κόσμο του.

Όπως και να 'χει, για τους νεοφώτιστους στη Σούπερ Λίγκα είναι ένας αγώνας με ξεχωριστό ενδιαφέρον, καθώς θα ήθελαν αυτή η πρώτη φορά να συνδυαστεί με ένα θετικό αποτέλεσμα. Άπαντες στον Πλατανιά δηλώνουν ότι η ομάδα ήρθε για να μείνει και για αυτό οι κινήσεις που έγιναν στη μεταγραφική περίοδο ήταν με γνώμονα την καλύτερη δυνατή παρουσία, σε μία ομολογουμένως πολύ δύσκολη χρονιά.

Αρκετοί παίκτες με εμπειρία αποκτήθηκαν και σε συνδυασμό με το υπάρχων ρόστερ, ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Χατζηνικολάου, θέλει να δημιουργήσει ένα σύνολο ικανό να πετύχει φέτος τον στόχο της, που δεν είναι άλλος από την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα. Το μόνο που απομένει για να ολοκληρωθεί το πάζλ του ρόστερ είναι η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού.

Από εκεί και πέρα ο πλην του ποδοσφαιριστή που… λείπει από την άμυνα, ο Έλληνας τεχνικός στην αναμέτρηση με τον ΠΑΣ δεν θα έχει όλους τους παίκτες του παρόντες, καθώς δεν ήρθε η μπλε κάρτα του Ντοέ και δεν υπολογίζεται για το εναρκτήριο ματς. Αλλα προβλήματα δεν υπάρχουν για τον Χατζηνικολάου, ο οποίος θα παρατάξει την καλύτερη δυνατή σύνθεση για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Η αποστολή: Αγκιλέρα, Αναστασάκος, Αργυρόπουλος, Αρότσα, Γκονζάλες, Δέντσας, Δημήτρης, Δράμι, Κάλαϊτζιτς, Κανακούδης, Κηπουρός, Κουρτεσιώτης, Λαζαρίδης, Μαραγκουδάκης, Μαρτσάκης, Μιρτσέτα, Ουκάρ, Ουντότζι, Παληγεώργος, Ποτουρίδης, Τζανής, Τσοντάκης

Άλκης Κακολύρης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x