Stoiximan Super League

Preview: ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης (19:15, NovaSports 2)

Κάποτε θα ήταν από τα στάνταρ του… ΠΡΟΠΟ. Σήμερα το μόνο στάνταρ είναι πως ΑΕΚ και Αστέρας θα κατέβουν στο ΟΑΚΑ. Και πως οι Αρκάδες -για πρώτη φορά στην ιστορία τους- θα το κάνουν ως το ρεαλιστικό φαβορί. Εκτός κι αν τα «μωρά» του Βαγγέλη Βλάχου γίνουν άμεσα… άντρες από τη φανέλα που θα φορέσουν και εκπλήξουν ευχάριστα τους φίλους της «Ένωσης» που θα σπεύσουν να τους στηρίξουν στο ΟΑΚΑ. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Κάποτε θα ήταν από τα στάνταρ του… ΠΡΟΠΟ.

Σήμερα το μόνο στάνταρ είναι πως ΑΕΚ και Αστέρας θα κατέβουν στο ΟΑΚΑ.

Και πως οι Αρκάδες -για πρώτη φορά στην ιστορία τους- θα το κάνουν ως το ρεαλιστικό φαβορί.

Εκτός κι αν τα «μωρά» του Βαγγέλη Βλάχου γίνουν άμεσα… άντρες από τη φανέλα που θα φορέσουν και εκπλήξουν ευχάριστα τους φίλους της «Ένωσης» που θα σπεύσουν να τους στηρίξουν στο ΟΑΚΑ.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.


ΑΕΚ

Η δυσκολότερη σεζόν στην ιστορία της ΑΕΚ ξεκινά και επίσημα το Σάββατο. Με άδεια (και επισήμως πλέον), διοικητικές εξελίξεις που τρέχουν (στο μέτωπο του Δημήτρη Βιντιάδη) και μεταγραφές που έρχονται (Κατίδης, Κορδέρο, Κατσικοκέρης) τα πιτσιρίκια της «Ένωσης» πέφτουν αναγκαστικά στα βαθιά. Απέναντι σε αντίπαλο σαφώς πιο έτοιμο, χωρίς εμπειρίες -αλλά με κόσμο στην εξέδρα και Φούντα στο γήπεδο.

Κι αυτό διότι ο νεαρός ξεπέρασε σε χρόνο-ρεκόρ την κάκωση που υπέστη την Πέμπτη και συμπεριλήφθηκε στην πρώτη αποστολή της χρονιάς. Εκεί όπου βρίσκεται κανονικά ο Γκερέιρο, που είχε ξεπεράσει επίσης τον τραυματισμό του και προπονούνταν κανονικά τις τελευταίες μέρες. Αντίθετα, εκτός τέθηκε και επισήμως ο Αντώνης Ρίκκα, ο οποίος θα είναι η μόνη απουσία που έχει να αντιμετωπίσει ο Βαγγέλης Βλάχος.

Όσο για την ενδεκάδα, αυτή θα είναι μάλλον σε σχηματισμό 4-3-3 και θα αποτελείται πιθανότατα από τους εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος, στα άκρα της άμυνας οι Αρκούδας (δεξιά) και Κοντοές (αριστερά) και δίδυμο στα στόπερ οι Μπουγαΐδης-Κουτρουμπής. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Γιάγκο, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Γροντής-Λαγός και τριάδα στην επίθεση θα ξεκινήσουν οι Κουρέλλας (αριστερά), Φούντας (δεξιά) και Παυλής (κορυφή).

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Λαγός, Μπουγαΐδης, Κουτρουμπής, Αρκούδας, Κοντοές, Φούντας, Παυλής, Γκερέιρο, Γιάγκο, Φουρτάδο, Γροντής, Παπαδημητρίου, Τσαμουρλίδης, Κοτσαρίδης, Φέτσης, Σταματής, Κουρέλλας, Β. Βλάχος.


ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Η ώρα της πρεμιέρας έφτασε για τους Αρκάδες. Η ομάδα του Σάκη Τσιώλη, έχοντας τέσσερα παιχνίδια από το Europa League στα πόδια της, ταξιδεύει στην Αθήνα με σκοπό να εκμεταλλευτεί την κακή συγκυρία που βρίσκεται η ΑΕΚ και να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Το ένα και μοναδικό πρόβλημα για τον Καρδιτσιώτη τεχνικό ακούει στο όνομα Χουανίτο. Ο Ισπανός μέσος υπέστη ρήξη χιαστών και χάνει μεγάλο μέρος από την σεζόν που ξεκινάει για τον Αστέρα. Ο Τσιώλης καλείται να βρει αντικαταστάτη, αφού υπολόγιζει τον 30χρονο άσο και για το κέντρο της άμυνας.

Στον αγωνιστικό χώρο του ΟΑΚΑ αναμένεται να παρατάξει την ομάδα με δύο καθαρά αμυντικά χαφ και ένα ελεύθερο στη μεσαία γραμμή. Πιο συγκεκριμένα ο Φούλοπ αναμένεται να είναι στο τέρμα. Ο Τσαμπούρης στο δεξί άκρο, ο Πιπίνης στο αριστερό και οι Σανκαρέ και Μπαρτολίνι στο κέντρο αυτής. Οι Κουρμπέλης και Αλβάρες τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Ουσέρο θα είναι σε ελεύθερο ρόλο, προκειμένου να πατάει και την αντίπαλη περιοχή.

Οι Ναβάρο και Ράγιος θα βρίσκονται στα δύο άκρα, με την θέση στην επίθεση να είναι ανοιχτή ανάμεσα σε Μπακασέτα και Περόνε, με τον δεύτερο να έχει ένα μικρό προβάδισμα.

Η αποστολή: Φάλοπ, Μπαντής, Τσαμπούρης, Πιπίνης, Φορμίκα, Κουρμπέλης, Μπαρτολίνι, Καστέλς, Γιαλούσης, Σανκαρέ, Ουσέρο, Φραγκουλάκης, Αλβάρες, Έγκον, Ράγιος, Ναβάρο, Αλβάρο Κάντο, Μπακασέτας, Περόνε, Ντινιωτάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x