Τεχνολογία

Νίκησε η Apple – πληρώνει αδρά η Samsung

Σε μια μεγάλη νίκη της Apple έναντι της Samsung κατέληξε η δικαστική μάχη ανάμεσα στις δύο μεγάλες εταιρείες! Με απόφασή που έγινε γνωστή τα ξημερώματα, το δικαστήριο της Καλοφόρνια έκρινε ότι οι νοτιοκορεάτες χρησιμοποίησαν παράνομα πατέντες Apple, χωρίς την άδειά της, με αποτέλεσμα τώρα να καλούνται να το πληρώσουν ακριβά! Πόσο; Με περισσότερο από ένα δισεκατομμύριο ευρώ...

Σε μια μεγάλη νίκη της Apple έναντι της Samsung κατέληξε η δικαστική μάχη ανάμεσα στις δύο μεγάλες εταιρείες!

Με απόφασή που έγινε γνωστή τα ξημερώματα, το δικαστήριο της Καλοφόρνια έκρινε ότι η νοτιοκορεατική εταιρεία χρησιμοποίησε παράνομα πατέντες Apple, χωρίς την άδειά της, με αποτέλεσμα τώρα να το πληρώνει ακριβά.

Το ποσό που επιδίκασαν οι Αρχές ξεπερνά το ένα δισεκατομμύριο δολάρια, το οποίο θα πάει στα ταμεία της αμερικανικής εταιρείας.

Ωστόσο η νίκη της Apple δεν σταματά εδώ… Την ίδια στιγμή, το δικαστήριο αποφάσισε ότι δεν έχει δίκιο η Samsung σε αντίστοιχες κατηγορίες κατά της αμερικανικής εταιρείας, βάζοντας τέλος σε κάθε δικαστική μάχη που υπήρχε μεταξύ τους!

«Πρόκειται για μια τεράστια νίκη», τόνισε ο νομικός σύμβουλος της Apple, η οποία θα γίνει ακόμη πλουσιότερη παρά τα πολλά κέρδη που έχει τα τελευταία χρόνια.

Η ήττα της Samsung θα έχει άμεση σχέση με την πολιτική της εταιρείας από εδώ και πέρα… Τι εννοούμε;

«Πρόκειται για μια τεράστια ήττα για τον αμερικανό καταναλωτή», ανέφερε η Samsung για να μπει στην ουσία…

«Αυτό θα οδηγήσει την εταιρεία σε λιγότερες επιλογές και καινοτομίες και σαφώς αυξημένες τιμές»…

Στην επίσημη της τοποθέτηση η Samsung προσθέτει ότι η απόφαση αυτή του δικαστηρίου δίνει την ώθηση για την ύπαρξη μονοπωλίου σε μια εταιρεία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x