Stoiximan Super League

Live: ΑΕΚ-Αστέρας Τρίπολης 0-1 (Τελικό)

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας. Μπροστά 1-0 στο σκορ οι Αρκάδες, έπειτα από γκολ του Άλβαρες που ήρθε από τραγικό λάθος του Κωνσταντόπουλου και κόντρα στη ροή του αγώνα. Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.

Σε εξέλιξη βρίσκεται το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την 1η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Μπροστά 1-0 στο σκορ οι Αρκάδες, έπειτα από γκολ του Άλβαρες που ήρθε από τραγικό λάθος του Κωνσταντόπουλου και κόντρα στη ροή του αγώνα.

Παρακολουθήστε live την εξέλιξη του αγώνα από το sport-fm.gr.



Ο Αστέρας Τρίπολης ξεκινά με το «δεξί» το φετινό πρωτάθλημα, νικώντας με σκορ 1-0 την ΑΕΚ!

90+4' Λήξη της αναμέτρησης!

90+2' Αλλαγή για τον Αστέρα. Ο Ντινιωτάκης στη θέση του Ναβάρο.

90' Τρία θα είναι τα λεπτά των καθυστερήσεων.

89' Σουτ του Κουρέλλα από την κορυφή της μεγάλης περιοχής, με την μπάλα να φεύγει πολλά μέτρα άουτ.

85' Ευκαιρία για τον Αστέρα! Ο Ναβάρο μπήκε στη μεγάλη περιοχή της ΑΕΚ, από τα δεξιά, αλλά το πλασέ που επιχείρησε μπλόκαρε ο Κωνσταντόπουλος.

85' Κίτρινη κάρτα στον Φραγκουλάκη.

81' Αλλαγή για την ΑΕΚ. Ο Σταματής στη θέση του Γροντή.

81' Κίτρινη κάρτα στον Φουρτάδο.

74': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Μετά από σέντρα του Γκερέιρο απο δεξιά και απευθείας γύρισμα του Λαγού από το δεύτερο δοκάρι, ο Φάλοπ έδιωξε δύσκολα με τα πόδια!

72': Μετά από εκτέλεση κόρνερ από αριστερά, ο Μπαρτολίνι πιάνει την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι, αλλά η μπάλα φεύγει ψηλά άουτ.

68' - Διπλή αλλαγή για την ΑΕΚ: Εκτός αγώνα περνούν οι Παυλής και Φούντας και στις θέσεις τους μπαίνουν οι Φουρτάδο και Γκερέιρο αντίστοιχα.

64' - ΓΚΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΕΡΑ!: Μετά από φοβερή ενέργεια και σέντρα του Σανκαρέ από δεξιά, ο Κωνσταντόπουλος χάνει την μπάλα μέσα από τα χέρια του και επιτρέπει στον Άλβαρες να τη στείλει με άνεση από κοντά στα δίχτυα!

60': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Σε υπέροχο συρτό γύρισμα του Κουρέλλα από αριστερά, ο Γροντής πιάνει το σουτ στην κίνηση (από το ύψος του πέναλτι) αλλά ο Πιπίνης του βάζει όσο πρέπει την προβολή για να "γλείψει" η μπάλα το δεξί δοκάρι και να φύγει κόρνερ!

59' - Κίτρινη κάρτα για την ΑΕΚ: Τη βλέπει ο Κοντοές, για ένα σπρώξιμο εκτός φάσης στον Τσαμπούρη.

59' - Αλλαγή για τον Αστέρα: Στη θέση του Μπακασέτα πέρασε ο Φραγκουλάκης.

58': Σε ωραία αντεπίθεση της ΑΕΚ, ο Φούντας συνέκλινε στην περιοχή από δεξιά κι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα κόντραρε σε σώματα και απομακρύνθηκε.

55': Ο Ράγιος επωφελείται από τις κόντρες και πιάνει ένα δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Κωνσταντόπουλος μπλοκάρει χωρίς πρόβλημα την μπάλα.

51': Ευκαιρία για την ΑΕΚ! Ο Λαγός μπήκε ωραία από αριστερά στην περιοχή, ξέφυγε από τα μαρκαρίσματα και έπιασε δύσκολο σουτ από πλάγια θέση, αλλά ο Φάλοπ απέκρουσε ενστικτωδώς στην κλειστή του γωνία!

46': Έναρξη του β' μέρους.

46' - Αλλαγή για τον Αστέρα: Στη θέση του Κουρμπέλη θα μπει ο Έγκον.

45'+1': Λήξη του ημιχρόνου, μέσα σε αποθέωση των νεαρών της "Ένωσης" από την εξέδρα!

43': Το απίστευτο πάθος με το οποίο πέφτουν οι παίκτες της ΑΕΚ στις μονομαχίες έχει φέρει μεγάλη πίεση στον Αστέρα κι έχει κάνει την εξέδρα να παραληρεί!

40': Μεγάλη ευκαιρία για την ΑΕΚ! Σε παράλληλη μπαλιά με την περιοχή -που άφησε υπέροχα να περάσει ο Γροντής- ο Φούντας έπιασε φοβερό σουτ που απέκρουσε εντυπωσιακά στο δεξί του "Γ" ο Φάλοπ!

36': Καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Αρκούδας βρήκε χώρο κι έπιασε δυνατό σουτ έξω από την περιοχή, αλλά ο Φάλοπ (έστω και με δυσκολία) κατάφερε να μπλοκάρει την μπάλα.

30': Ευκαιρία για τον Αστέρα! Μετά από λάθος του Γιάγκο και ωραία πάσα του Άλβαρες, ο Μπακασέτας έπιασε συρτό σουτ από το ύψος της περιοχής (αντί να μπει σε αυτή) και η μπάλα έφυγε λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι.

23': Πρώτη επικίνδυνη φάση για τον Αστέρα! Ο Ράγιος έφυγε από αριστερά και έβγαλε μια ωραία σέντρα, που πήρε πολύ φάλτσο και πέρασε πάνω από τον Κωνσταντόπουλο και παράλληλα (αλλά πολύ κοντά) στην εστία.

20': Μετά από ωραίο στοπάρισμα και πάσα του Παυλή, ο Φούντας δοκιμάζει ένα σουτ έξω από την περιοχή, αλλά η μπάλα φεύγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

18': Αναγνωριστικό ακόμα το παιχνίδι, με τους νεαρούς της ΑΕΚ να παίζουν με ενθουσιασμό και την ψυχραιμία (και την εμπειρία) από την άλλη να είναι εμφανής στις κινήσεις των παικτών του Αστέρα.

12': Μετά από ωραία ενέργεια του Λαγού και σέντρα του Αρκούδα από δεξιά, ο Κουρέλλας πάει να βάλει την προβολή, αλλά τον προλαβαίνει τελευταία στιγμή και διώχνει σε κόρνερ ο Μπαρτολίνι.

10': Ενθαρρυμένα από την εξαιρετική ατμόσφαιρα στην εξέδρα, τα πιτσιρίκια του Βλάχου πρεσάρουν τους παίκτες του Αστέρα και πέφτουν με πάθος στις μονομαχίες.

4': Πρώτη καλή φάση για την ΑΕΚ! Ο Φούντας εκτελεί απευθείας ένα φάουλ από μακρινή απόσταση -και αριστερά- αλλά η μπάλα καταλήγει στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Φάλοπ (από τη δεξιά γωνία).

1': Έναρξη του αγώνα.

-Η ενδεκάδα της ΑΕΚ συγκεντρώνεται στη σέντρα και δίνει όρκο νίκης, μέσα σε αποθέωση από την εξέδρα.

-Οι δυο ομάδες μπαίνουν στο γήπεδο, μέσα σε εξαιρετική ατμόσφαιρα που έχουν δημιουργήσει οι περίπου 10.000 οπαδοί της ΑΕΚ που βρίσκονται στις εξέδρες! Είναι εμφανής στην ατμόσφαιρα η προσπάθεια του κόσμου να εμψυχώσει τους νέους παίκτες και να τους απαλλάξει από το άγχος!

-Από τα μεγάφωνα ακούγεται καλωσόρισμα του Θωμά Μαύρου στον κόσμο και οι φίλοι της ΑΕΚ που βρίσκονται στις εξέδρες ξσπούν σε χειροκροτήματα για τον πρόεδρο της "Ένωσης".

-Όλα είναι έτοιμα στο ΟΑΚΑ για να ξεκινήσει σε λίγο το παιχνίδι.

-Οι παίκτες των δυο ομάδων ολοκλήρωσαν την προθέρμανση και επιστρέφουν στ' αποδυτήρια. Οι οπαδοί της ΑΕΚ συνεχίζουν να εμψυχώνουν με συνθήματα τους νεαρούς που θα ξεκινήσουν στην ενδεκάδα.

-Ένα όμορφο video με παρουσίαση των πιτσιρικάδων που κατακλύζουν φέτος το ρόστερ της ΑΕΚ και μηνύματα στον κόσμο να τους αγκαλιάσει προβλήθηκε στα μάτριξ του ΟΑΚΑ. Οι περίπου 4.000 που βρίσκονται στις εξέδρες, φυσικά, το καταχειροκρότησαν μόλις τελείωσε.

-Περίπου μισή ώρα πριν αρχίσει το παιχνίδι και η προσέλευση του κόσμου συνεχίζεται στο ΟΑΚΑ. Το πέταλο των οργανωμένων έχει φυσικά τη μεγαλύτερη πληρότητα και τη μεγαλύτερη... έμπνευση, αφού μπροστά του έχει αναρτηθεί πανό με το χαρακτηριστικό "πίνουμε "Φούντα", είμαστε "Τσίτα", πάμε για πρωτάθλημα"!

-Με αυτά τα δεδομένα, λοιπόν, το 4-3-3 της ΑΕΚ θα διαμορφωθεί ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Κοντοές, Κουτρουμπής, Μπουγαΐδης και Αρκούδας. Σε ρόλο «σκούπας» στα χαφ θα είναι ο Γιάγκο, μπροστά του ως εσωτερικοί μέσοι οι Λαγός-Γροντής και στην τριάδα της επίθεσης οι Κουρέλλας (αριστερά), Φούντας (δεξιά) και Παυλής (κορυφή).

-Υπό κανονικές συνθήκες βέβαια (ή μάλλον υπό τις συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί φέτος) βασικός θα ήταν και ο Ρότζερ Γκερέιρο. Ο Πολωνός όμως προέρχεται από τραυματισμό και προτιμήθηκε από τον Βλάχο να μείνει στον πάγκο, με την προοπτική να χρησιμοποιηθεί ως αλλαγή.

-Η ενδεκάδα με την οποία θα παραταχθεί η "Ένωση" είναι η αναμενόμενη -βάσει των τελευταίων προπονήσεων και της απουσίας του Αντώνη Ρίκκα, ο οποίος είναι ο μοναδικός που δεν βρίσκεται σήμερα στη διάθεση του προπονητή της ΑΕΚ.

-Την ίδια ώρα ο Βαγγέλης Βλάχος παρατάσσει τους εξής για την ΑΕΚ: Κωνσταντόπουλο, Κοντοέ, Κουτρουμπή, Μπουγαΐδη, Αρκούδα, Γιάγκο, Λαγό, Γροντή, Κουρέλλα, Φούντα και Παυλή.

-Για τον φιλοξενούμενο Αστέρα, λοιπόν, ο Βαγγέλης Τσιώλης έχει παρατάξει τους εξής: Φάλοπ, Πιπίνη, Μπαρτολίνι, Σανκαρέ, Τσαμπούρη, Αλβάρες, Κουρμπέλη, Ουσέρο, Ράγιος, Ναβάρο και Μπακασέτα.

-Πριν πούμε οτιδήποτε άλλο, όμως, ας δούμε τις συνθέσεις με τις οποίες θα παραταχθούν οι δυο ομάδες...

-Ευτυχώς ή δυστυχώς για εκείνη λοιπόν (το αποτέλεσμα θα δείξει) τα πιτσιρίκια του Βαγγέλη Βλάχου θα πέσουν αμέσως στα βαθιά. Απέναντι στον πιο έτοιμο Αστέρα, που δεν έχει απλώς πολλούς περισσότερους έμπειρους παίκτες στο ρόστερ του, αλλά και παιχνίδια ήδη στα πόδια του, μετά την παρθενική συμμετοχή του φέτος στην Ευρώπη.

-Με μια ιστορική -όπως και να το κάνεις- πρεμιέρα, η ΑΕΚ ετοιμάζεται να μπει στη δυσκολότερη ίσως σεζόν όλων των εποχών. Χωρίς μεγάλα ονόματα, χωρίς φιλοδοξίες για πρωταθλητισμό, αλλά με μοναδικά όπλα τον ενθουσιασμό των νεαρών παικτών της και τη στήριξη του κόσμου.

-Καλησπέρα σας από το ΟΑΚΑ! Μαζί θα παρακολουθήσουμε το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για την πρώτη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x