Ελλάδα

Πάει για Μπατή

Την απόκτηση του Μάριου Μπατή εξετάζουν στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με σκοπό να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν ακόμη στο ρόστερ. Ο 32χρονος πλέι-μέικερ αποτελεί έναν από τους παίκτες που χαίρουν της εμπιστοσύνης του Γιώργου Μπαρτζώκα λόγω της συνεργασίας τους σε Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι και Πανιώνιο.

Την απόκτηση του Μάριου Μπατή εξετάζουν στην ομάδα μπάσκετ του Ολυμπιακού με σκοπό να καλύψουν όλα τα κενά που υπάρχουν ακόμη στο ρόστερ.

Ο 32χρονος πλέι-μέικερ αποτελεί έναν από τους παίκτες που χαίρουν της εμπιστοσύνης του Γιώργου Μπαρτζώκα λόγω της συνεργασίας τους σε Ολύμπια Λάρισας, Μαρούσι και Πανιώνιο.

Εξελίξεις στο θέμα δεν αποκλείεται να έχουμε μέσα στις επόμενες ημέρες, χωρις όμως να είναι και η μόνη μεταγραφική εξέλιξη που υπάρξει.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι ερυθρόλευκοι έχουν αρχίσει να καλοβλέπουν την περίπτωση του Κώστα Χαρίση. Πρόκειται για έναν παίκτη που και στο παρελθόν έχει φορέσει τη φανέλα των Πειραιώτων, χωρίς ώστοσο να ξεχωρίσει.

Τα επόμενα χρόνια βελτιώθηκε και μετά από τη θητεία του σε κολλέγιο και αρκετές ομάδες στο ελληνικό πρωτάθλημα, μπορεί να προσφέρει στη φροντ λάιν του Ολυμπιακού, όπως πιστεύει ο προπονητής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x