Stoiximan Super League

Τους κρατάει στην «τσίτα»

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που απέσπασε ο Πλατανιάς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου. Ωστόσο, ο προπονητής του χανιώτικου συλλόγου δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν, με αποτέλεσμα να κανονίσει φιλικό αγώνα κόντρα στον Κισαμικό.

Ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα που απέσπασε ο Πλατανιάς απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα στους «Ζωσιμάδες» είναι ο Γιάννης Χατζηνικολάου.

Ωστόσο, ο προπονητής του χανιώτικου συλλόγου δεν θέλει οι παίκτες του να χαλαρώσουν, με αποτέλεσμα να κανονίσει φιλικό αγώνα κόντρα στον Κισαμικό.

Το συγκεκριμένο ματς μεταξύ των δύο ομάδων έχει κανονιστεί για το απόγευμα της Δευτέρας (27/8). Παρόλα αυτά οι παίκτες του Πλατανιά έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν πριν συνεχίσουν τις υποχρεώσεις τους στον «μαραθώνιο» της Σούπερ Λίγκας, καθώς για την Κυριακή (25/8) ο Χατζηνικολάου τους έδωσε ρεπό.

Τώρα όσον αφορά το φιλικό με τον Κισαμικό σε αυτό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν -κυρίως- ποδοσφαιριστές, οι οποίοι κόντρα στον ΠΑΣ έμειναν στον πάγκο ή έπαιξαν ελάχιστα.

Επιμέλεια: Θέμης Λιουδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x