Ελλάδα

Κράτησε Μπατή, παίρνει και Κασελάκη

Διπλό «χτύπημα» από τον Πανιώνιο. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επέκτεινε κατά δύο χρόνια τη συνεργασία της με τον Μάριο Μπατή, ο οποίος ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, ενώ ήρθε και σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Κασελάκη, που μέχρι πρότινος συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Διπλό «χτύπημα» από τον Πανιώνιο.

Η ομάδα της Νέας Σμύρνης επέκτεινε κατά δύο χρόνια τη συνεργασία της με τον Μάριο Μπατή, ο οποίος ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, ενώ ήρθε και σε συμφωνία με τον Λεωνίδα Κασελάκη, που μέχρι πρότινος συμμετείχε στην προετοιμασία του Παναθηναϊκού.

Το όνομα του Μάριου Μπατή «έπαιξε» για τον Ολυμπιακό τις τελευταίες μέρες, καθώς αποτελούσε επιθυμία του Γιώργου Μπαρτζώκα. Ωστόσο, ο 32χρονος γκαρντ αποφάσισε να παραμείνει στην ομάδα της Νέας Σμύρνης, η οποία θα του προσφέρει ενεργό ρόλο, σε αντίθεση με τους «ερυθρόλευκους», όπου ο χρόνος συμμετοχής του θα ήταν πολύ περιορισμένος.

Εκτός από την ανανέωση με τον Μάριο Μπατή, ο Πανιώνιος ήρθε σε συμφωνία και με τον Λεωνίδα Κασελάκη, ο οποίος μέχρι πρότινος βοηθούσε στις προπονήσεις του Παναθηναϊκού.

Την περσινή χρόνια, ο Μπατής σε 16 παιχνίδια στην Α1 είχε κατά μέσο όρο 7,9 πόντους, 2,8 ριμπάουντ και 2,2 ασίστ, ενώ ο Κασελάκης με τη φανέλα του Ηλυσιακού μετρούσε αντίστοιχα 7,1 πόντους, 3,3 ριμπάουντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x