Stoiximan Super League

Κορδέρο: «Πρόκληση η ΑΕΚ»

Τη συμφωνία του με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο μιλώντας στον ισπανικό Τύπο («Diario de Cadiz»). Ο 25χρονος μέσος, που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο, αποχαιρέτησε χθες τους συμπαίκτες του στη Χερέθ και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

Τη συμφωνία του με την ΑΕΚ επιβεβαίωσε ο Μιγκέλ Άνχελ Κορδέρο μιλώντας στον ισπανικό Τύπο («Diario de Cadiz»).

Ο 25χρονος μέσος, που αναμένεται σήμερα στην Αθήνα για να υπογράψει διετές συμβόλαιο, αποχαιρέτησε χθες τους συμπαίκτες του στη Χερέθ και μίλησε για το νέο κεφάλαιο στην καριέρα του.

«Όλα έγιναν πολύ γρήγορα. Είναι μία νέα φάση στην καριέρα μου, την οποία και αντιμετωπίζω σαν μία όμορφη και ταυτόχρονα σημαντική προσωπική πρόκληση. Θεωρώ τη μετακίνησή μου στην ΑΕΚ ένα βήμα για την καριέρα μου πριν το επόμενο. Επιθυμία μου είναι να εξελιχθώ σαν παίκτης και να επιστρέψω στην Ισπανία για να παίξω στην Primera Division», ανέφερε ο Ισπανός άσος και πρόσθεσε:

«Ξέρω πως θα είναι δύσκολα να βρίσκομαι μακριά από το σπίτι μου και σε ένα πρωτάθλημα και ποδόσφαιρο εντελώς διαφορετικό από το δικό μας, αλλά ελπίζω να προσαρμοστώ όσο καλύτερα μπορώ. Οι ευκαιρίες που σου παρουσιάζονται δεν πρέπει να μένουν ανεκμετάλλευτες όταν έρχονται στο δρόμο σου».

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x