Stoiximan Super League

Το μυαλό στην… ΑΕΚ

Πίσω τους αφήνουν τη «λευκή» ισοπαλία στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, οι παίκτες της Ξάνθης. Η αποστολή των ακριτών «πέταξε» προς τη βάση της και μάλιστα έκανε ήδη την πρώτη προπόνηση το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (1/9).

Πίσω τους αφήνουν τη «λευκή» ισοπαλία στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ, οι παίκτες της Ξάνθης.

Η αποστολή των ακριτών «πέταξε» προς τη βάση της και μάλιστα έκανε ήδη την πρώτη προπόνηση το μεσημέρι της Δευτέρας, στο πλαίσιο της προετοιμασίας της ομάδας για το παιχνίδι της δεύτερης αγωνιστικής κόντρα στην ΑΕΚ το ερχόμενο Σάββατο (1/9).

Ο Μαρίνος Ουζουνίδης είχε όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή του και λίγο μετά τις 14:00 ξεκίνησε η προπόνηση στα 3-5 Πηγάδια. Όλοι στο «στρατόπεδο» της Ξάνθης έχουν στρέψει την προσοχή του στο εντός έδρας παιχνίδι με την «Ένωση», όπου επιθυμία όλων είναι να πάρει το πρώτο τρίποντο της χρονιάς.

Οι Μαρσελίνιο, Λέιτε, Μαρκόφσκι και Βάλλας μπορεί να αποκόμισαν μικροτραυματισμούς από χτυπήματα στο ματς του «Γεντί Κουλέ», ωστόσο δεν έχουν κάτι σοβαρό και βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του Έλληνα τεχνικού. Το «μενού» της προπόνησης περιελάμβανε ασκήσεις προθέρμανσης και τακτικής, υπό τις οδηγίες του τεχνικού επιτελείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x