Stoiximan Super League

Κατσικοκέρης… προσεχώς

Το τελευταίο από τα τρία… «Κ» της ΑΕΚ που θα φορέσει και επίσημα τα κιτρινόμαυρα θα είναι ο Νίκος Κατσικοκέρης. Η συμφωνία της «Ένωσης» με τον Έλληνα επιθετικό είναι δεδομένη, ωστόσο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που απομένουν για να σφραγιστεί και εκείνη με τον Εργοτέλη μεταθέτουν για την Τρίτη την ανακοίνωσή του (μετά από εκείνη του Κατίδη που έχει ήδη γίνει κι εκείνη του Κορδέρο, που αναμένεται τις επόμενες ώρες).

Το τελευταίο από τα τρία… «Κ» της ΑΕΚ που θα φορέσει και επίσημα τα κιτρινόμαυρα θα είναι ο Νίκος Κατσικοκέρης.

Η συμφωνία της «Ένωσης» με τον Έλληνα επιθετικό είναι δεδομένη, ωστόσο κάποιες τυπικές λεπτομέρειες που απομένουν για να σφραγιστεί και εκείνη με τον Εργοτέλη μεταθέτουν για την Τρίτη την ανακοίνωσή του (μετά από εκείνη του Κατίδη που έχει ήδη γίνει κι εκείνη του Κορδέρο, που αναμένεται τις επόμενες ώρες).

Φυσικά δεν τίθεται κανένα θέμα εμπλοκής στη μεταγραφή, μιας και ο Κατσικοκέρης βρέθηκε ήδη στα Σπάτα τη Δευτέρα, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις, ενώ έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6 ξεκαθαρίζοντας πως εκείνη «παρά τα προβλήματά της, παραμένει μεγάλη ομάδα».

Έτσι, με την ανακοίνωση και της δικής του απόκτησης, η ΑΕΚ θα κλείσει με 100% επιτυχία τους τρεις στόχους που κυνηγούσε τις τελευταίες μέρες (Κατίδης, Κορδέρο, Κατσικοκέρης) αλλά δεν θα κλείσει και το «παράθυρο» μιας ακόμα μεταγραφής, εφόσον προχωρήσει κάποια καλή περίπτωση παίκτη κάτω των 24 (όπως έχει μόνο δικαίωμα πλέον).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x