Stoiximan Super League

«Βίκινγκς και βάρβαροι στο κλουβί!»

Τα ελληνικά γήπεδα έχουν… κακή φήμη σε διεθνές επίπεδο για την ατμόσφαιρά τους. Ενόψει του αποψινού επαναληπτικού των play offs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μάλαγα, παίκτες της ισπανικής ομάδας που είχαν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» το Φεβρουάριο του 2003 στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου UEFA μίλησαν για την εμπειρία τους, όχι και με τα πλέον κολακευτικά λόγια.

Τα ελληνικά γήπεδα έχουν… κακή φήμη σε διεθνές επίπεδο για την ατμόσφαιρά τους.

Ενόψει του αποψινού επαναληπτικού των play offs ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Μάλαγα, παίκτες της ισπανικής ομάδας που είχαν αντιμετωπίσει την ΑΕΚ στο «Νίκος Γκούμας» το Φεβρουάριο του 2003 στον τέταρτο γύρο του Κυπέλλου UEFA μίλησαν για την εμπειρία τους, όχι και με τα πλέον κολακευτικά λόγια.

«Όταν φτάσαμε είδαμε το εχθρικό περιβάλλον, αλλά δεν φοβηθήκαμε και αυτό μας έδωσε περισσότερο πάθος. Και τα καταφέραμε, νικήσαμε με 1-0 σε μία πιο καυτή έδρα από αυτή που θα είναι το ΟΑΚΑ στον επαναληπτικό», ανέφερε ο Κόκε Κοντρέρας.

Ο Φρανθίσκο Μπράβο είπε με τη σειρά του: «Θυμάμαι σαν βάπτισμα του πυρός τον αγώνα εκείνο. Είχαμε μείνει έκθαμβοι όταν μπήκαμε στο γήπεδο. Από τη μία υπήρχε μία σκεπαστή θύρα με κάγκελα, σαν κλουβί με Βίκινγκς και βαρβάρους, και γινόταν χαμός: φωνές, καπνογόνα, χαρτιά. Ήταν η πιο εχθρική ατμόσφαιρα που έχω βιώσει στην καριέρα μου».

Ο Σάντρο ανέφερε: «Κάποια παιδιά που μάζευαν τις μπάλες είχαν κουβάδες με νερό για να σβήνουν τις φωτοβολίδες», ενώ ο Μανού, σκόρερ του νικητήριου γκολ για τη Μάλαγα σε εκείνο το ματς τόνισε: «Θυμάμαι πώς το στάδιο έμεινε βουβό μετά το γκολ μου. Κανείς δεν το περίμενε. Πίστευα πως θα ήταν πολύ δύσκολο να μη χάσουμε εκεί, αλλά τα καταφέραμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x