Αγγλία

Στο «παζάρι» με 80 εκατομμύρια

Η Τότεναμ …βγαίνει παγανιά στο μεταγραφικό παζάρι και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ετοιμάζονται για σκληρές διαπραγματεύσεις. Οι Λονδρέζοι έχουν στη διάθεσή τους 80 εκατομμύρια λίρες και θέλουν να τα επενδύσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ποιες οι θέσεις που ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ζήτησε άμεσα ενίσχυση!

Η Τότεναμ …βγαίνει παγανιά στο μεταγραφικό παζάρι και οι ευρωπαϊκοί σύλλογοι ετοιμάζονται για σκληρές διαπραγματεύσεις.

Οι Λονδρέζοι έχουν στη διάθεσή τους 80 εκατομμύρια λίρες και θέλουν να τα επενδύσουν με τον καλύτερο τρόπο. Ποιες οι θέσεις που ο Αντρέ Βίλας-Μπόας ζήτησε άμεσα ενίσχυση!

Η παραχώρηση του Λούκα Μόντριτς στη Ρεάλ Μαδρίτης έφερε «ζεστό χρήμα» στα ταμεία της Τότεναμ και οι Λονδρέζοι δεν θέλουν να αφήσουν τις …δεσμίδες με τις λίρες στις τραπεζικές θυρίδες.

Ο Αντρέ Βίλας-Μπόας θέλει να αποκτήσει τον Γουίλιαν από την Σαχτάρ Ντόνετσκ, αφού ο Πορτογάλος τεχνικός θεωρεί πως ο Βραζιλιάνος άσος μπορεί να καλύψει και με το παραπάνω το κενό του Μόντριτς στη μεσαία γραμμή. Στο Λονδίνο ελπίζουν πως ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. λίρες θα σταθεί ικανό να φέρει τον ποδοσφαιριστή στο «White Hart Lane», ενώ η πρώτη κρούση των 12 εκατομμυρίων έπεσε πάνω στο «όχι» των Ουκρανών. Εναλλακτική επιλογή αποτελεί ο Μούσα Ντεμπελέ της Φούλαμ, η οποία τον παραχωρεί και με λιγότερα από 13 εκατομμύρια.

Η θέση του τερματοφύλακα είναι ακόμη μία στην οποία ο Πορτογάλος προπονητής έχει ζητήσει ενίσχυση και ο Ούγκο Γιορίς αποτελεί τον …εκλεκτό. Ο Γάλλος τερματοφύλακας είναι εδώ και καιρό στο στόχαστρο της Τότεναμ, αν και τα 12 εκατ. λίρες που ζητά η Λυών αποτελούν ανασταλτικό παράγοντα. Σε περίπτωση που ο Ζαν Μισέλ Όλάς εμείνει στις απαιτήσεις του, ο Τζακ Μπάτλαντ θα μετακομίσει από το Μπέρμιγχαμ και την ομώνυμη ομάδα στο Λονδίνο.

Στο μεταξύ, τα ονόματα των Γιαν Εμβιλά και Άλαν Τζαγκόεφ παραμένουν στο προσκήνιο, ωστόσο οι περιπτώσεις τους είναι αρκετά πιο δύσκολες. Ο Γάλλος άσος παραχωρείται από τη Ρεν, αλλά μόνο με 15 εκατ. λίρες, ενώ ο Ρώσος μεσοεπιθετικός θα κοστίσει στην Τότεναμ περισσότερα από 20 εκατομμύρια, ποσό το οποίο δύσκολα θα καταβάλει ο λονδρέζικος σύλλογος για έναν 22χρονο –άπειρο σε υψηλό επίπεδο- παίκτη.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x