Ελλάδα

Ενίσχυση και… εκτός παρκέ για Ηλυσιακό

Την πρόσληψη του Δημήτρη Καρβέλα στο τεχνικό επιτελείο, ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός. «Η εκτίμηση που τρέφω για τον Παντελή Γαμπιεράκη είναι μεγάλη, ενώ πιστεύω πάρα-πάρα πολύ στον άνθρωπο και προπονητή, Δημήτρη Παπανικολάου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος παράγοντας, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τιμ μάνατζερ.

Την πρόσληψη του Δημήτρη Καρβέλα στο τεχνικό επιτελείο, ανακοίνωσε ο Ηλυσιακός.

«Η εκτίμηση που τρέφω για τον Παντελή Γαμπιεράκη είναι μεγάλη, ενώ πιστεύω πάρα-πάρα πολύ στον άνθρωπο και προπονητή, Δημήτρη Παπανικολάου», δήλωσε μεταξύ άλλων ο πολύπειρος παράγοντας, ο οποίος ανέλαβε καθήκοντα τιμ μάνατζερ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ:

«Η ΚΑΕ ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ καλωσορίζει στην οικογένεια της, τον Δημήτρη Καρβέλα. Ο πολύπειρος παράγοντας θα αναλάβει καθήκοντα team manager, ώστε με τη γνώση του και την εμπειρία του να συμβάλλει σε μέγιστο βαθμό στην εύρυθμη λειτουργία της ομάδας».

«Είναι χαρά και μεγάλη τιμή για μένα που μπαίνω στην οικογένεια του Ηλυσιακού. Η εκτίμηση που τρέφω για τον Παντελή Γαμπιεράκη είναι μεγάλη, ενώ πιστεύω πάρα-πάρα πολύ στον άνθρωπο και προπονητή, Δημήτρη Παπανικολάου, που θεωρώ ότι θα κάνει καριέρα ανάλογη με αυτή που είχε ως παίκτης. Θα προσπαθήσω με όλες τις δυνάμεις μου ώστε η ομάδα να λειτουργεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο σε όλους τους τομείς και το έργο μου γίνεται σαφώς ευκολότερο με την παρουσία του Γενικού Διευθυντή της ΚΑΕ, Ανδρέα Παπαντωνίου, για τον οποίο τα λόγια είναι φτώχεια», δήλωσε ο Δημήτρης Καρβέλας, ο οποίος το απόγευμα της Τρίτης (28/8) θα έχει την πρώτη επαφή του με τους παίκτες του Ηλυσιακού.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x