Champions League

Οι εκλεκτοί του Φερέιρα

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Φερέιρα αποφάσισε ήδη για την ενδεκάδα του παιχνιδιού με την Μάλαγα (21:45, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6, sport-fm.gr). Βασικός ο Πίντο, έξω ο Σεϊταρίδης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Φερέιρα αποφάσισε ήδη για την ενδεκάδα του παιχνιδιού με την Μάλαγα και εκτός απροόπτου, αυτοί που θα ξεκινήσουν το βράδυ, θα είναι οι εξής:

Στο τέρμα, ο Ορέστης Καρνέζης κρατάει την θέση του βασικού αφού είναι αρκετά σταθερός και με καλή απόδοση.

Στην άμυνα, ο Φερέιρα είχε έναν προβληματισμό για το που θα χρησιμοποιήσει τον Λουκά Βύντρα. Τελικά, αποφάσισε να τον βάλει δεξί μπακ και όχι στόπερ και έτσι, η τετράδα μπροστά από τον Καρνέζη θα αποτελείται από τους Βύντρα, Βελάσκες, Πίντο και Σπυρόπουλο οι οποίοι θα παραταχθούν από δεξιά προς αριστερά. Εάν ο Βύντρα έπαιζε κεντρικός αμυντικός, τότε ο Πίντο θα κάθονταν στον πάγκο και δεξιά θα αγωνίζονταν ένας εκ των Σεϊταρίδη-Μαρίνου.

Στο κέντρο, οι δύο αμυντικοί χαφ θα είναι οι Βιτόλο-Κατσουράνης, με τον Πατρινό να έχει λίγο πιο ελεύθερο ρόλο. Μπροστά τους, οι Ζέκα-Σισοκό-Χριστοδουλόπουλος θα παραταχθούν από δεξιά προς αριστερά και θα αλλάζουν πολύ συχνά θέσεις. Τέλος, στην επίθεση ο Φορναρόλι θα ξεκινήσει βασικός σε αυτό το 4-2-3-1 που θα χρησιμοποιήσει ο Φερέιρα.

Αλέξης Παπαχρήστος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x