Stoiximan Super League

Όλοι μέσα στην ΑΕΚ!

Και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα των τελευταίων ημερών έριξε σε δράση η ΑΕΚ. Τόσο οι Κατίδης και Κατσικοκέρης, όσο και ο Κορδέρο (του οποίου η απόκτηση θα ανακοινωθεί και επίσημα αύριο) πήραν κανονικά μέρος στο φιλικό που έγινε στα Σπάτα με την ομάδα Νέων. Πιο μπροστά -όπως αναμενόταν- ο Ισπανός, έκανε δίδυμο με τον Κατίδη στα χαφ κι έδειξε έτοιμος να παίξει από το Σάββατο κιόλας στην Ξάνθη.

Και τα τρία μεταγραφικά αποκτήματα των τελευταίων ημερών έριξε σε δράση η ΑΕΚ.

Τόσο οι Κατίδης και Κατσικοκέρης, όσο και ο Κορδέρο (του οποίου η απόκτηση θα ανακοινωθεί και επίσημα αύριο) πήραν κανονικά μέρος στο φιλικό που έγινε στα Σπάτα με την ομάδα Νέων.

Πιο μπροστά -όπως αναμενόταν- ο Ισπανός, έκανε δίδυμο με τον Κατίδη στα χαφ κι έδειξε έτοιμος να παίξει από το Σάββατο κιόλας στην Ξάνθη.

Στο δίτερμα που πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις των Σπάτων (και το οποίο πρόθεση του Βαγγέλη Βλάχου είναι να καθιερωθεί σε εβδομαδιαία βάση) ο προπονητής της ΑΕΚ παρέταξε την πρώτη ομάδα σε σχηματισμό 4-3-3. Σε αυτό συμπεριέλαβε κανονικά λοιπόν και τους τρεις νεοαποκτηθέντες, δείχνοντας εξ αρχής τον τρόπο που σχεδιάζει να τους χρησιμοποιήσει.

Έτσι, ο μεν Κατσικοκέρης αγωνίστηκε στην κορυφή της επίθεσης (και για μικρό διάστημα και στα δεξιά της) ενώ οι Κατίδης και Κορδέρο συνέθεσαν δίδυμο ως εσωτερικοί μέσοι -μπροστά από τον Κοτσαρίδη. Δείγμα του ότι ο Βλάχος θέλει να εκμεταλλευτεί (και) τις δημιουργικές ικανότητες του Ισπανού και δεν τον προορίζει για καθαρόαιμο αμυντικό χαφ.

Την ίδια ώρα, πάντως, ένας από τους δυο παίκτες που μπορούν να καλύψουν τη συγκεκριμένη θέση (ο άλλος είναι και θα είναι κατά συνθήκη και στην Ξάνθη ο Γιάγκο) θα περιμένει λίγο καιρό ακόμα πριν επιστρέψει στη δράση. Ο λόγος για τον Αντώνη Ρίκκα, που έκανε και πάλι ατομικό πρόγραμμα την Τρίτη και έχει τεθεί εκτός και του σαββατιάτικου παιχνιδιού στα Πηγάδια.

Ένα παιχνίδι η προετοιμασία του οποίου θα μπει από την Τρίτη στην τελική της ευθεία για τους «κιτρινόμαυρους» (σήμερα όσοι έπαιξαν με τον Αστέρα δεν συμμετείχαν στο διπλό) με προπόνηση που είναι προγραμματισμένη για τις 19:00 στις εγκαταστάσεις των Σπάτων.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x