Europa League

«Αν είσαι ένα αστέρι…»

«... που φως θα φέρει στο Περιστέρι», θα μπορούσαν να τραγουδούν, διασκευάζοντας το γνωστό λαϊκό άσμα, οι φίλοι του Ατρόμητου. Οι «κυανόλευκοι» κυνηγούν το… όνειρο με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Νιούκαστλ (22:00/ Novasports 2), στη ρεβάνς του 1-1, πριν από μία εβδομάδα.

«... που φως θα φέρει στο Περιστέρι», θα μπορούσαν να τραγουδούν, διασκευάζοντας το γνωστό λαϊκό άσμα, οι φίλοι του Ατρόμητου. Οι «κυανόλευκοι» κυνηγούν το… όνειρο με την πρόκριση στους ομίλους του Europa League, αντιμετωπίζοντας την Νιούκαστλ (22:00/ Novasports 2), στη ρεβάνς του 1-1, πριν από μία εβδομάδα. Με απουσίες η Νιούκαστλ.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν έχει κανένα πρόβλημα να αντιμετωπίσει, καθώς όλοι οι ποδοσφαιριστές του είναι ετοιμοπόλεμοι και μπορούν να προσφέρουν. Οι αλλαγές σε σχέση με την ενδεκάδα της Κέρκυρας είναι αρκετές, ενώ η μόνο διαφοροποίηση με αυτή της πρώτης αναμέτρησης με τους Άγγλους είναι μόνο μία.

Τα δεδομένα άλλαξαν στην τελευταία προπόνηση και ο έμπειρος τεχνικός έδειξε πως αλλάζει πλάνα. Το 4-3-3 θα δώσει τη θέση του στο 4-2-3-1 με τον Ιτάνζ στο τέρμα. Ο Σκόνδρας θα είναι δεξιά, ο Γιαννούλης αριστερά και οι Φυτανίδης και Λαζαρίδης στο κέντρο της άμυνας.

Οι Ιγκλέσιας και Μπρίτο θα είναι τα δύο αμυντικά χαφ, ενώ ο Δημούτσος, ο Σουμπίνιο και ο Επστάιν θα είναι πίσω από τον επιθετικό. Εκεί η θέση θα παιχτεί ανάμεσα στον Κούτσι και τον Καραμάνο με τον Σερβοέλληνα τεχνικό, στην τελευταία προπόνηση να μην αποκαλύπτει, ποιον θα χρησιμοποιήσει.

Επιμέλεια: Χρήστος Οικονόμου

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x