Stoiximan Super League

«Αναζωπύρωση» για Κοντοέ

Το πολύ χρήμα του Champions League θα ζεστάνει την τσέπη της Κλουζ. Και δεν αποκλείεται -ως συνέπειά του- να ξαναζεστάνει το ενδιαφέρον της και για τον Γιάννη Κοντοέ. Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «prosport», ο ρουμανικός σύλλογος θα αναζητήσει ενίσχυση της τελευταίας στιγμής στη θέση του δεξιού μπακ και ο αμυντικός της ΑΕΚ παραμένει υποψήφιος για να την καλύψει.

Το πολύ χρήμα του Champions League θα ζεστάνει την τσέπη της Κλουζ.

Και δεν αποκλείεται -ως συνέπειά του- να ξαναζεστάνει το ενδιαφέρον της και για τον Γιάννη Κοντοέ.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα «prosport», ο ρουμανικός σύλλογος θα αναζητήσει ενίσχυση της τελευταίας στιγμής στη θέση του δεξιού μπακ και ο αμυντικός της ΑΕΚ παραμένει υποψήφιος για να την καλύψει.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, πρώτος στόχος της Κλουζ (που ψάχνει εντονότερα πλέον παίκτες μετά και από κάποιους τραυματισμούς που της προέκυψαν) είναι ο Κριστιάν Σαπουνάρου. Επειδή ωστόσο οι συζητήσεις που υπάρχουν με την Πόρτο δεν έχουν προς το παρόν αποτέλεσμα, στη λίστα των Ρουμάνων παραμένει και ο Γιάννης Κοντοές.

Αφού τονίζεται λοιπόν πως εκείνος μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις της άμυνας και κοστολογείται 1,3 εκατ. ευρώ από το γνωστό «transfermarkt», αναφέρεται πως το συγκεκριμένο είναι ένα ποσό που μπορεί να διαθέσει η Κλουζ -ειδικά αν σκεφτεί κανείς ότι θα πάρει περίπου 20 εκατ. ευρώ από την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x