Δελτία Τύπου

Vintage, μοδάτα προϊόντα στο www.ricardo.gr

Το , ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά vintage προϊόντα για τις πιο μοδάτες και έξυπνες επιλογές αγορών, που μπορείτε να βρείτε σε δημοπρασίες αλλά και σε σταθερές τιμές.

Το www.ricardo.gr, ακολουθώντας την τελευταία λέξη της μόδας, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από μοναδικά vintage προϊόντα για τις πιο μοδάτες και έξυπνες επιλογές αγορών, που μπορείτε να βρείτε σε δημοπρασίες αλλά και σε σταθερές τιμές.

Μπείτε τώρα στο www.ricardo.gr, ανακαλύψτε είδη που ανήκουν σε διαφορετικές κατηγορίες, όπως ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ ή είδη σπιτιού και παλιές συσκευές. Δημιουργήστε ένα ρετρό στυλ στο ντύσιμό σας. Ανανεώστε το ύφος του σπιτιού σας, στολίζοντάς το με κάποιο διαχρονικό αντικείμενο όπως ένα ρολόι τοίχου vintage, ένα παλιό ραδιόφωνο ή μια ρομαντική αφίσα που αναπαριστά το Παρίσι του 1920.

Η διαδικασία είναι απλή, καθώς το μόνο που απαιτείται είναι μια επίσκεψη στη www.ricardo.gr και η δωρεάν εγγραφή. Όλα τα μέλη του ricardo.gr, έχουν έτσι την ευκαιρία να αποκτήσουν ιδιαίτερα, ρετρό προϊόντα που χαρίζουν μοναδικό στυλ στις ενδυματολογικές σας εμφανίσεις αλλά και στον προσωπικό σας χώρο.

Το ricardo.gr δίνει τη δυνατότητα και στους ιδιώτες να πουλήσουν καινούργια και μεταχειρισμένα vintage προϊόντα που πλέον δεν χρησιμοποιούν και με αυτόν τον τρόπο να κερδίσουν χρήματα.

Επισκεφτείτε το site www.ricardo.gr και εκμεταλλευτείτε τις άπειρες δυνατότητες που σας δίνονται!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x