Πίστη για πρόκριση στη Λάτσιο

Αισιόδοξος πως η Λάτσιο μπορεί να πάρει την πρόκριση από τον 10ο προκριματικό όμιλο του Europa League, εμφανίστηκε ο γενικός αρχηγός της ιταλικής ομάδας. Παράλληλα ο Μαουρίτσιο Μαντσίνι αναφέρθηκε και στα προβλήματα που μπορεί να δημιουργήσει η καυτή έδρα του Παναθηναϊκού.

«Η Τότεναμ είναι μια πολύ σημαντική ομάδα της Premier League και θα παλέψουμε μαζί της για την πρόκριση. Από την άλλη, ο Παναθηναϊκός έχει μια ιδιαίτερα δυνατή έδρα με πολύ φανατισμένο κοινό, ενώ η Μάριμπορ είναι η κορυφαία ομάδα της Σλοβενίας. Σε γενικές γραμμές, θεωρώ ότι έχουμε αρκετές πιθανότητες προκειμένου να κατακτήσουμε μία από τις δύο πρώτες θέσεις», δήλωσε ο Μαντσίνι, ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Στο Europa League υπάρχει πάντα η περίπτωση να κληρωθείς με ομάδες που βρίσκονται σε απομακρυσμένες περιοχές της ανατολικής Ευρώπης και να χρειαστεί να κάνεις κοπιαστικά ταξίδια. Ευτυχώς σε εμάς δεν συνέβη κάτι τέτοιο. Τα ταξίδια θα είναι απλά, όμως ο όμιλος μπορεί να αποδειχθεί πολύπλοκος».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ