Stoiximan Super League

Αποθέωση στην Αλεξανδρούπολη!

Έχασε στην πρεμιέρα. Δεν πάει για πρωτάθλημα. Δεν βρίσκεται στα καλύτερά της. Δεν βρίσκεται και πουθενά όμως… μόνη της! Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ξάνθη για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και περισσότεροι από 100 φίλοι της που την υποδέχθηκαν στην κιτρινόμαυρη Αλεξανδρούπολη φρόντισαν να «ντοπάρουν» τον Βλάχο και τα πιτσιρίκια του.

Έχασε στην πρεμιέρα.

Δεν πάει για πρωτάθλημα.

Δεν βρίσκεται στα καλύτερά της.

Δεν βρίσκεται και πουθενά όμως… μόνη της!

Η ΑΕΚ ταξίδεψε στην Ξάνθη για τη δεύτερη αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας και περισσότεροι από 100 φίλοι της που την υποδέχθηκαν στην κιτρινόμαυρη Αλεξανδρούπολη φρόντισαν να «ντοπάρουν» τον Βλάχο και τα πιτσιρίκια του.

Η πανηγυρική υποδοχή -ειδικά στην Αλεξανδρούπολη- δεν είναι πρωτοφανές φαινόμενο για την ΑΕΚ. Για τη συντριπτική πλειοψηφία των παιδιών όμως που παίζουν φέτος σ’ αυτή είναι πρωτόγνωρη. Όσο και σημαντική για την ψυχολογία και τη συναίσθηση της φανέλας που φορούν. Κάτι που επιβεβαιώθηκε, εξάλλου και το περασμένο Σάββατο στο ΟΑΚΑ, όταν πήραν θάρρος από την εξέδρα και παρά την ήττα, ήταν καλύτεροι από τον Αστέρα.

Σε αυτό το… πνεύμα λοιπόν περισσότεροι από 100 φίλοι της «Ένωσης» βρέθηκαν στο αεροδρόμιο της ακριτικής πόλης και με καπνογόνα και συνθήματα -τη μερίδα του λέοντος από τα οποία κατέκτησε λόγω… επιθέτου ο Φούντας- έκαναν την αποστολή της «Ένωσης» (που συνοδευόταν και από τους Τσιάρτα και Κωστή) να νιώσει «σαν στο σπίτι της».

Αυτό ακριβώς που θα επιδιώξουν να κάνουν και οι περίπου 1.000 απ’ αυτούς που θα βρεθούν το Σάββατο στο γήπεδο των Πηγαδιών, «κιτρινίζοντας» ξανά το πέταλο και προσπαθώντας να σπρώξουν την ΑΕΚ στην πρώτη νίκη της στο φετινό πρωτάθλημα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x