Αγγλία

«Κύκνος» ο Ερνάντες

Η μεταγραφή του Πάμπλο Ερνάντες από τη Βαλένθια στην Σουόνσι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού εξτρέμ για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο πρώην πλέον άσος των «νυχτερίδων» θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σκοτ Σινκλέρ, που νωρίτερα μέσα στην ημέρα άφησε το «Λίμπερτι» για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Η μεταγραφή του Πάμπλο Ερνάντες από τη Βαλένθια στην Σουόνσι ολοκληρώθηκε το απόγευμα της Παρασκευής. Η ομάδα του Μίκαελ Λάουντρουπ ανακοίνωσε και επίσημα την απόκτηση του 27χρονου Ισπανού εξτρέμ για τα επόμενα τρία χρόνια.

Ο πρώην πλέον άσος των «νυχτερίδων» θα αποτελέσει τον αντικαταστάτη του Σκοτ Σινκλέρ, που νωρίτερα μέσα στην ημέρα άφησε το «Λίμπερτι» για λογαριασμό της πρωταθλήτριας Μάντσεστερ Σίτι.

Οι δύο ομάδες είχαν έρθει σε πλήρη συμφωνία την Πέμπτη, με το deal να ολοκληρώνεται στα 5,5 εκατομμύρια λίρες, ποσό ρεκόρ στην ιστορία του συλλόγου.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του Ερνάντες να αφήσει το ισπανικό πρωτάθλημα έπαιξε η παρουσία του Μίκαελ Λάουντρουπ στον πάγκο της ομάδας, με τον Δανό προπονητή να έχει περάσει και από την Πριμέρα Ντιβιζιόν στο παρελθόν.

Οι δύο άντρες γνωρίζονται από την κοινή τους παρουσία στη Χετάφε και ο Λάουντρουπ επέμενε ιδιαίτερα για την απόκτησή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x