Stoiximan Super League

ΠΑΟ-ΠΑΣ Γιάννινα 1-1 (τελικό)

Ολοκληρώθηκε ένα ματς για νερά νεύρα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός ήρθε 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με γκολ του Βελάσκες στο 28' και καταπληκτική ενέργεια του Ντε Βινσέντι στο 45' (που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο) σκόραραν οι δύο ομάδες . Με δέκα οι γηπεδούχοι από το 52' λόγω αποβολής του Κατσουράνη.

Ολοκληρώθηκε ένα ματς για νερά νεύρα στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός ήρθε 1-1 με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Με γκολ του Βελάσκες στο 28' και καταπληκτική ενέργεια του Ντε Βινσέντι στο 45' (που χειροκροτήθηκε από όλο το γήπεδο) σκόραραν οι δύο ομάδες . Με δέκα οι γηπεδούχοι από το 52' λόγω αποβολής του Κατσουράνη.

Ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Απόστολου Παπουτσάκη πριν την έναρξη του αγώνα.

Παρακολουθήστε live την αναμέτρηση από το sport-fm.gr.



Τέλος στο ματς

90+2΄Κίτρινη στον Πατσατζόγλου για φάουλ στον Μαυρία.

Τέσσερα λεπτά καθυστερήσεις...

88΄Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Πάντος εκτός, στην θέση του ο Ντάσιος

85΄Νέα απίστευτη στιγμή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζέκα από δεξιά γύρισε την μπάλα, ο Πετρόπουλος έβαλε την προβολή αλλά δεν μπόρεσε ούτε τώρα να σκοράρει...

80΄Ο Σισοκό δοκιμάζει ένα καλό σουτ αλλά η μπάλα φεύγει δίπλα από την εστία του Φεγκρούς.

76΄Αλλαγή για τον ΠΑΣ. Ο Τζάνης στην θέση του Ντε Βινσέντι

75΄Απίστευτη ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό. Ο Πετρόπουλος έκλεψε την μπάλα μπροστά από τον Φεγκρούς αλλά άργησε να σουτάρει και ο γκολκίπερ του ΠΑΣ πρόλαβε να μπλοκάρει.

73' Τα παίζει όλα για όλα ο Φερέιρα. Τελευταία αλλαγή, ο Πετρόπουλος αντί του Σεϊταρίδη.

71' Κίτρινη κάρτα στον Ντε Βινσέντι.

68' Ατομική ενέργεια και ωραίο σουτ του Ίλιτς, αποκρούει με δυσκολία ο Καρνέζης.

66' Κίτρινη κάρτα στον Βιτόλο.

62' Μοναδική ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό με τον Φορναρόλο που μετά από κόρνερ σηκώνεται μόνος στα τρία μέτρα από το τέρμα και στέλνει με κεφαλιά την μπάλα ελάχιστα άουτ.

61' Αλλαγή για τους γηπεδούχους. Ο Μαυρίας στη θέση του Τοτσέ.

56' Αλλαγή για τον Παναθηναϊκό. Ο Ζέκα αντί του Μπαρμπαρούση.

52' Δύο κίτρινες στην ίδια φάση και αποβολή στον Κατσουράνη! Με δέκα παίκτες ο Παναθηναϊκός

51' Ωραία εναλλαγή της μπάλας μεταξύ Τοτσέ-Φορναρόλι και σουτ του τελευταίου καταλήγει άουτ.

49' Κίτρινη κάρτα στον Σεϊταρίδη.

46' Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

45'+1' Λήξη του πρώτου μέρους.

Ούτε ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής του ΠΑΣ δεν πιστεύει πώς έστειλε την μπάλα στα δίχτυα, ενώ δέχεται το χειροκρότημα ακόμα και των φίλων του Παναθηναϊκού!

45' ΓΚΟΛ 1-1 ΙΣΟΦΑΡΙΖΕΙ Ο ΠΑΣ! Μακρινή σέντρα του Πατσατζόγλου και ο Ντε Βινσέντι στην κίνηση πιάνει σουτ από πλάγια θέση και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

35' Νέα ατομική ενέργεια του Σισοκό από τα αριστερά. Ο Ιβοριανός γυρίζει στην καρδιά της περιοχής, όπου ο Φορναρόλι ξεμαρκάρεται εξαιρετικά, όμως το τελείωμά του είναι χλιαρό και στην αγκαλιά του Φεγκρούς.

28' ΓΚΟΛ 1-0 Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ! Ο Σισοκό βγάζει σέντρα από αριστερά και ο Βελάσκες πιάνει μονοκόμματο βολ πλανέ και στέλνει την μπάλα στα δίχτυα.

27' Κίτρινη κάρτα στον Λίλα.

26' Νέο σουτ του Λίλα, άστοχο.

22' Ωραία ενέργεια του Ίλιτς από τα αριστερά και σέντρα προς τον άξονα όπου ο Ντε Βινσέντι πιάνει σουτ που κορνάρει στον Βελάσκες και καταλήγει κόρνερ.

18' Στον ύπνο πιάνεται η άμυνα του Παναθηναϊκού με συνεχόμενα λάθη πρώτα του Βελάσκες και μετά του Σεϊταρίδη και τον Λίλα να πιάνει σουτ μέσα από την περιοχή το οποίο απέκρουσε ο Καρνέζης. Στο μεταξύ ο διαιτητής υπέδειξε χέρι στην προσπάθεια του παίκτη του ΠΑΣ Γιάννινα

16' Αναγκαστική αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα. Κάποιο πρόβλημα με τράβηγμα αντιμετωπιζει ο Τζημόπουλος και στη θέση του θα μπει ο Κολοβέτσιος.

14' Καλό σουτ του Γεωργίου, η μπάλα άουτ.

11' Πρώτη καλή φάση για τους «πράσινους». Κάθετη μπαλιά στην πλάτη της άμυνας με τον Τοτσέ να κάνει κάτι μεταξύ κακού κοντρόλ και άσχημου πλασέ και την μπάλα να καταλήγει πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Φεγκρούς.

Σισοκό και Μπαρμπαρούσης αλλάζουν πλευρές.

Περίπου 7.000 φίλοι του «τριφυλλιού» στο γήπεδο.

Τίποτα σημαντικό στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Οι παίκτες του Παναθηναϊκού έχουν την μπάλα χωρίς να έχουν δημιουργήσει ως τώρα τη μεγάλη (ή όποια άλλη) φάση.

1' Ξεκινά το παιχνίδι.



ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ: Καρνέζης, Σεϊταρίδης, Σπυρόπουλος, Βελάσκες, Πίντο, Κατσουράνης, Βιτόλο, Μπαρμπαρούσης, Σισοκό, Φορναρόλι, Τοτσέ.

Στον πάγκο: Καπίνος, Μαυρίας, Χριστοδουλόπουλος, Ζέκα, Μαρίνος, Βύντρα, Πετρόπουλος.

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Φεγκρούς, Λίλα, Πάντος, Μιχαήλ, Πατσατσόγλου, Τζιμόπουλος, Ίλιτς, Ντε Βινσέντι, Βίλα, Γεωργίου, Τσουκάλας.

Στον πάγκο: Ταμπάσης, Ντάσιος, Κειτά, Τζάνης, Νικλητσιώτης, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης.

Διαιτητής: Σιδηροπουλος. Βοηθοί: Ευθυμιάδης, Φραγκιαδάκης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x