Stoiximan Super League

Νέα ΑΕΚ… part 2

Μία διαφορετική ΑΕΚ, ακόμη κι από αυτή που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα, ελπίζοντας και σε εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, θα παρουσιαστεί απόψε (20:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) στα Πηγάδια απέναντι στη Skoda Ξάνθη για τη δεύτερη αγωνιστική. Βασικοί Κορδέρο και Κατσικοκέρης. Εστάλησαν τα στοιχεία της ΠΑΕ σε Βιντιάδη και Χάρις, επαφή με τον πρώτο φέρεται να είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης.

Μία διαφορετική ΑΕΚ, ακόμη κι από αυτή που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα, ελπίζοντας και σε εντελώς διαφορετικό αποτέλεσμα, θα παρουσιαστεί απόψε (20:30, Novasports 2, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr) στα Πηγάδια απέναντι στη Skoda Ξάνθη για τη δεύτερη αγωνιστική.

Η προσθήκη των Κορδέρο, Κατσικοκέρη και Κατίδη προσφέρει περισσότερες επιλογές στον Βαγγέλη Βλάχο, ο οποίος παρότι οι τρεις προαναφερθέντες δεν έχουν καν συμπληρώσει εβδομάδα στα Σπάτα, ετοιμάζεται να τους ρίξει στη μάχη.

Τους δύο πρώτους, δε, από την αρχή!

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Κωνσταντόπουλος, που εξακολουθεί να έχει την εμπιστοσύνη του προπονητή παρά το μοιραίο λάθος απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης. Οι Μπουγαΐδης και Κουτρουμπής θα είναι τα δύο στόπερ, με τον Αρκούδα στο δεξί και τον Κοντοέ στο αριστερό άκρο της άμυνας.

Ο Γιάγκο θα είναι αμυντικό χαφ έχοντας δίπλα του, σε πιο ελεύθερο ρόλο, τον Κορδέρο. Λαγός από αριστερά και Φούντας από δεξιά θα είναι οι δύο παίκτες στις «πτέρυγες», ενώ τη θέση του επιτελικού μέσου διεκδικούν Γκερέιρο και Γροντής με επικρατέστερο τον πρώτο.

Ο Κατσικοκέρης θα κάνει ντεμπούτο ως βασικός. Όλα δείχνουν πως ο Γιώργος Κατίδης θα είναι στον πάγκο, ενώ την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Παυλής, Παπαδημητρίου, Φουρτάδο, Φέτσης και Κουρέλλας.

* Η ομάδα Νέων της ΑΕΚ με παίκτες και από την πρώτη ομάδα θα αντιμετωπίσει την Τρίτη σε φιλικό τον Ιωνικό στη Νίκαια, ενώ την Παρασκευή οι «άνδρες» του συλλόγου θα παίξουν με τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά, επ’ ευκαιρία της διακοπής λόγω εθνικών ομάδων. Απόντες θα είναι οι Μπουγαΐδης και Κατίδης που έχουν υποχρεώσεις με τη Νέων.

Περιμένοντας τον Χάρις

Σε αναμμένα κάρβουνα είναι η διοίκηση της ΑΕΚ. Χθες απεστάλησαν με e-mail όλα τα στοιχεία που έχουν ζητήσει οι Δημήτρης Βιντιάδης και Κιθ Χάρις, προκειμένου να τα μελετήσουν κι εν συνεχεία να αποφανθούν αν θα προχωρήσουν στην αγορά του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών της ΠΑΕ.

Οι άνθρωποι της «Ένωσης» δεν έχουν άλλη επιλογή από το να περιμένουν και να ελπίζουν πως θα υπάρξει… φως, ειδάλλως τα πράγματα θα είναι πολύ δύσκολα για να αντεπεξέλθει οικονομικά ο σύλλογος. Στο μεταξύ, επαφή με τον Δημήτρη Βιντιάδη φέρεται να είχε ο Ντέμης Νικολαΐδης μετά από πρωτοβουλία του πρώην ποδοσφαιριστή και προέδρου της ΑΕΚ.

* Ενδιαφέρον από τη Ρωσία για τον Αγκιριμπά φαίνεται πως έχει προκύψει. Η μεταγραφική περίοδος ολοκληρώνεται εκεί την Τρίτη και στην ΑΕΚ ελπίζουν πως θα ξεφορτωθούν το συμβόλαιο του Καμερουνέζου αμυντικού που δεν υπολογίζεται.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x