Stoiximan Super League

«Απέρριψα τον Ολυμπιακό…»

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός επιχείρησε να τον αποκτήσει την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά, έκανε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους», ισχυρίστηκε πως είπε «όχι» από σεβασμό προς την Άντερλεχτ. .

Την αποκάλυψη πως ο Ολυμπιακός επιχείρησε να τον αποκτήσει την τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου, αλλά εκείνος απάντησε αρνητικά, έκανε ο Μίλαν Γιοβάνοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός, που είχε απασχολήσει και στο παρελθόν τους «ερυθρόλευκους», ισχυρίστηκε πως είπε «όχι» από σεβασμό προς την Άντερλεχτ.

Χωρίς Κοντρέρας και Τάτο κόντρα στον Λεβαδειακό.

«Πράγματι, απέρριψα πρόταση της ελληνικής ομάδας. Απάντησα πως ήθελα να μείνω στην Άντερλεχτ. Δεν ήθελα να φύγω με αυτό τον τρόπο στην τελευταία μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Είναι θέμα σεβασμού απέναντι στην τωρινή μου ομάδα», δήλωσε ο 31χρονος άσος στη βελγική «Derniere Heure».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, στον παίκτη προτάθηκε τριετές συμβόλαιο, τη στιγμή που το συμβόλαιό του με την Άντερλεχτ λήγει το επόμενο καλοκαίρι. Φέτος έχει ήδη 7 συμμετοχές και 2 γκολ, ενώ την περασμένη περίοδο είχε 9 γκολ σε 44 επίσημες εμφανίσεις.

Επιμέλεια: Χρήστος Ρομπόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x