F1

Μπάτον: «Περίμενα πολύ καιρό για την πολ»

Εμφανώς χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Τζένσον Μπάτον, ύστερα από την κατάκτηση της πρώτης του πολ ποζίσιον αυτή τη σεζόν. Ο Βρετανός πιλότος της McLaren μετά από 3χρονια, 3 μήνες και οχτώ ημέρες (γκραν πρι Μονακό 24/5/2009) θα δει ξανά τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την πρώτη θέση.

Εμφανώς χαρούμενος παρουσιάστηκε ο Τζένσον Μπάτον, ύστερα από την κατάκτηση της πρώτης του πολ ποζίσιον αυτή τη σεζόν.

Ο Βρετανός πιλότος της McLaren μετά από 3 χρόνια, 3 μήνες και οχτώ ημέρες θα δει ξανά τα κόκκινα φώτα να σβήνουν από την πρώτη θέση, δεδομένου ότι την τελευταία φορά που εκκίνησε πρώτος ήταν στις 24/5/2009 στο γκραν πρι του Μονακό.

Ο Μπάτον μετά την κατάκτηση της πολ ποζίσιον τόνισε πως είναι πολύ σημαντικό που είναι ξανά ανταγωνιστικός, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει την ομάδα του και τους μηχανικούς του για τη σκληρή δουλειά που έχουν κάνει.

«Έχει περάσει πολύ καιρός από την τελευταία πολ ποζίσιον. Μέχρι τώρα τα Σάββατα δεν είχαν πάει καλά, είναι σημαντικό να γυρνάς στο πρωτάθλημα, έχοντας αυτήν την απόδοση.

Στην πραγματικότητα δεν γνωρίζω τι άλλαξε σήμερα, είχα καλή ισορροπία στο μονοθέσιο. Σήμερα ήταν μία πολύ καλή ημέρα, ο αγώνας θα είναι δύσκολος. Θέλω να ευχαριστήσω τους μηχανικούς μου για το μονοθέσιο που μου πρόσφεραν
», ήταν τα λόγια του Βρετανού Παγκόσμιου πρωταθλητή του 2009.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x