Stoiximan Super League

Preview: Ατρόμητος-ΠΑΟΚ (20:30, NovaSports 1)

Και τώρα… Europa Greek! Μετά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Europa League, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, αναμετρώνται με φόντο το δύο στα δύο στη Σούπερ Λίγκα. Μοναδικός απών για τους γηπεδούχους είναι ο Σουμπίνιο, με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος επιστρέφει -ως αντίπαλος- στο γήπεδο του Περιστερίου ύστερα από τρία χρόνια, να μην έχει στη διάθεσή του τους Λάζαρ, Έτο, Γκαρσία και Σαλπιγγίδη.

Και τώρα… Europa Greek!

Μετά τον αποκλεισμό τους από τη συνέχεια του Europa League, Ατρόμητος και ΠΑΟΚ, αναμετρώνται με φόντο το δύο στα δύο στη Σούπερ Λίγκα.

Μοναδικός απών για τους γηπεδούχους είναι ο Σουμπίνιο, με τον Γιώργο Δώνη, ο οποίος επιστρέφει -ως αντίπαλος- στο γήπεδο του Περιστερίου ύστερα από τρία χρόνια, να μην έχει στη διάθεσή του τους Λάζαρ, Έτο, Γκαρσία και Σαλπιγγίδη.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Χωρίς να προκύψει κάποιο πρόβλημα της τελευταίας στιγμής, ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ο Ατρόμητος, καθώς ο Ντούσαν Μπάγεβιτς είδε όλους τους παίκτες του, πέραν του Σουμπίνιο, να βγάζουν κανονικά το πρόγραμμα και να τίθενται στη διάθεσή του.

Ο Βραζιλιάνος μέσος θα είναι ο μοναδικός απών για τους Περιστεριώτες, ύστερα από το διάστρεμμα που αποκόμισε από τον επαναληπτικό των play offs του Europa League κόντρα στη Νιούκαστλ.

Μάλιστα, δεν αναμένεται κάποια έκπληξη από τον Σερβοέλληνα στην αρχική ενδεκάδα και στο 4-3-3 που θα παρατάξει. Ο Ιτάνζ θα είναι κάτω από τα δοκάρια και την τετράδα της άμυνας –από τα δεξιά προς τα αριστερά- να αποτελείται από τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη. Στην τριάδα του κέντρου θα είναι οι Δημούτσος, Ιγκλέσιας και Μπρίτο, ενώ στην αντίστοιχη της επίθεσης οι Μπέλιτς, Κούτσι και Επστάιν.

Αναλυτικά η αποστολή του Ατρόμητου αποτελείται από τους: Ιτάνζ, Ράντμαν, Σκόνδρα, Νάστο, Γιαννούλη, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Ταυλαρίδη, Δημούτσο, Ιγκλέσιας, Μπάλλα, Καραγκούνη, Καραμάνο, Μπέλιτς, Μπρίτο, Γκαρσία, Κούτσι, Επστάιν, Αθανασίου, Τζαμάλ.

ΠΑΟΚ

Δεν φτάνει ο αποκλεισμός από το Europa League και ο ΠΑΟΚ έχει να διαχειριστεί και τους τραυματίες. Ο Κοστίν Λάζαρ δεν κατάφερε τελικά να αποθεραπευτεί εγκαίρως κι έτσι ο Γιώργος Δώνης δεν τον συμπεριέλαβε στην αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο.

Έτσι, ο Ρουμάνος μέσος προστίθεται στη λίστα των απουσιών μαζί με τους επίσης τραυματίες Αραούχο Έτο, Πάμπλο Γκαρσία και Δημήτρη Σαλπιγγίδη. Αντίθετα και στα… ευχάριστα, ο Στέφανος Αθανασιάδης παρά την κάκωση στην αριστερή γάμπα αναμένεται να αγωνιστεί κανονικά.

Το πιθανότερο σχήμα που αναμένεται να παρατάξει ο Γιώργος Δώνης θα είναι με τον Γλύκο στο τέρμα και τους Σταφυλίδης και Αποστολόπουλο να καλύπτουν το αριστερό και το δεξί άκρο της άμυνας αντίστοιχα. Στο κεντρικό δίδυμο θα είναι ο Βιβιάν και ένας εκ των Κουμάλο ή Κατσικά. Τα κεντρικά χαφ θα είναι οι Κάτσε και Φωτάκης, με τον Λόρενς να είναι στα δεξιά και τον Λίνο στα αριστερά. Μπροστά τους θα είναι ο Γεωργιάδης και μοναδικός προωθημένος ο Αθανασιάδης.

Την αποστολή που ταξίδεψε στην Αθήνα για την αναμέτρηση με τον Ατρόμητο αποτελούν οι: Γλύκος, Χακόμπο, Αποστολόπουλος, Κωνσταντινίδης, Σταφυλίδης, Λίνο, Κουμάλο, Βιβιάν, Κατσικάς, Ιντζίδης, Κάτσε, Φωτάκης, Παναγιωτούδης, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Λόρενς, Ρομπέρ, Πέλκας, Γιάννου, Αθανασιάδης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x