Ισπανία

Ζήτησε να φύγει ο Ρονάλντο!

Οι καλές μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ στη χθεσινή νίκη (3-0) των «μερένχες» απέναντι στη Γρανάδα, όμως το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε τα τέρματά του προκάλεσε την προσοχή όσων παρακολούθησαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση. Από τα ξημερώματα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο διεθνής άσος ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αποχωρήσει από την ομάδα, επειδή πλέον δεν αισθάνεται καλά!

Οι καλές μέρες ανήκουν πλέον στο παρελθόν για τον Κριστιάνο Ρονάλντο στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός πέτυχε δύο γκολ στη χθεσινή νίκη (3-0) των «μερένχες» απέναντι στη Γρανάδα, όμως το γεγονός ότι δεν πανηγύρισε τα τέρματά του προκάλεσε την προσοχή όσων παρακολούθησαν την συγκεκριμένη αναμέτρηση.

Από τα ξημερώματα έχει αναπτυχθεί έντονη φημολογία ότι ο διεθνής άσος ζήτησε από τον Φλορεντίνο Πέρεθ να αποχωρήσει από την ομάδα, επειδή πλέον δεν αισθάνεται καλά!

Συγκεκριμένα, ο ραδιοφωνικός σταθμός «Cadena Ser» μετέδωσε ότι την Παρασκευή συναντήθηκε ο Ρονάλντο με τον πρόεδρο της «βασίλισσας» από τον οποίο ζήτησε να αποχωρήσει. Ο 27χρονος παίκτης υποστήριξε ότι πλέον δεν αισθάνεται καλά στην ομάδα και οι συμπαίκτες του τον κάνουν να αισθάνεται μόνος του.

Εκτός του Πέρεθ, ήταν και άλλοι παράγοντες του συλλόγου παρόντες και όλοι έμειναν έκπληκτοι από τα λόγια του διεθνούς ποδοσφαιριστή. Άμεσα κλήθηκε ο Ζόρζε Μέντες (μάνατζερ) να εξηγήσει την στάση του πελάτη του, όμως εκείνος δεν είχε ιδέα τι είχε συμβεί και για ποιον λόγο ήθελε να φύγει ο Ρονάλντο.

Τους τελευταίες μήνες έχει παρατηρηθεί ότι έχουν αλλάξει σημαντικά οι σχέσεις του Πορτογάλου με τους συμπαίκτες του, ειδικά με τον Μαρσέλο. Ο λόγος είναι ότι ο Βραζιλιάνος δήλωσε ότι ο Ίκερ Κασίγιας θα ήταν προτιμότερο να πάρει τη «Χρυσή Μπάλα». Αυτό ενόχλησε ιδιαίτερα τον «CR7» και άλλαξαν οι σχέσεις του με τον Πέπε και τον Μαρσέλο.

Από την πλευρά της, η διοίκηση περιμένει ότι όλα θα ξεκαθαρίσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Κάποιοι πιστεύουν ότι σήμερα θα τελειώσει αυτή η αντιπαράθεση, αφού οι διοικούντες δεν κρύβουν ότι είναι ανησυχητικό το γεγονός ότι δεν μιλούν πια ο Ρονάλντο με τον Μαρσέλο που ήταν «κολλητοί».

Σταύρος Καλογεράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x