Stoiximan Super League

Κόντρα και στην παράδοση

Την πρώτη αγωνιστική ο Ατρόμητος κατάφερε να σπάσει μία παράδοση που έμοιαζε… στοιχειωμένη. Οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν φύγει ποτέ με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα. Ποτέ ο οι Περιστεριώτες δεν έχουν καταφέρει να νικήσουν τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα τους (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Την πρώτη αγωνιστική ο Ατρόμητος κατάφερε να σπάσει μία παράδοση που έμοιαζε… στοιχειωμένη. Οι «κυανόλευκοι» δεν είχαν φύγει ποτέ με τους τρεις βαθμούς από την Κέρκυρα.

Πλέον ανήκει στο παρελθόν αυτό το αρνητικό σερί. Σήμερα οι Περιστεριώτες θα προσπαθήσουν να τελειώσουν ακόμα μία παράδοση που υπάρχει και πέντε χρόνια. Ποτέ ο Ατρόμητος δεν έχει καταφέρει να νικήσει τον ΠΑΟΚ μέσα στην έδρα του (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και sport-fm.gr).

Στους πέντε τελευταίους αγώνες μετρούν ισάριθμες ισοπαλίες, οι δύο εκ των οποίων είναι την περσινή σεζόν (σε κανονική διάρκεια και πλέι οφ). Από την πλευρά τους, οι Περιστεριώτες μετρούν μόλις δύο νίκες σε σύνολο δώδεκα αγώνων στο Περιστέρι, ενώ έχει γνωρίσει την ήττα πέντε φορές.

Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς χαμογέλασε με το 2-0 στο νησί των «Φαιάκων» και θέλει να συνεχίσει τον ίδιο τρόπο. Ο Σερβοέλληνας τεχνικός δεν υπολογίζει τον Σουμπίνιο, τη θέση του οποίου αναμένεται να πάρει στο αρχικό σχήμα ο Μπέλιτς.

Ο 64χρονος προπονητής θα χρησιμοποιήσει τον Ιτάνζ κάτω από τα δοκάρια και στην άμυνα - από δεξιά προς αριστερά - τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη και Γιαννούλη. Ως αμυντικό χαφ θα είναι ο Ιγκλέσιας, ενώ πιο μπροστά του θα παίξουν οι Δημούτσος και Μπρίτο. Την τριπλέτα στην επίθεση θα αποτελέσουν οι Μπέλιτς, Καραμάνος και Επστάιν.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ράντμαν, Νάστος, Ταυλαρίδης, Μπάλλας, Καραγκούνης, Κούτσι, Πίτου Γκαρσία, Αθανασίου και Τζαμάλ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x