F1

«Δεν το σκέφτηκε καλά ο Χάμιλτον»

Λανθασμένη χαρακτήρισε την κίνηση του Λιούις Χάμιλτον -να ανεβάσει στο Twitter του τη φωτογραφία με την τηλεμετρία της McLaren- ο Μάρτιν Γουίτμαρς. Το αφεντικό της βρετανικής ομάδας τόνισε πως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 δεν είχε καθαρή κρίση όταν το έκανε αυτό.

Λανθασμένη χαρακτήρισε την κίνηση του Λιούις Χάμιλτον -να ανεβάσει στο Twitter του τη φωτογραφία με την τηλεμετρία της McLaren- ο Μάρτιν Γουίτμαρς.

Το αφεντικό της βρετανικής ομάδας τόνισε πως ο Παγκόσμιος πρωταθλητής του 2008 δεν είχε καθαρή κρίση όταν το έκανε αυτό.

Ο Χάμιλτον λίγο πριν την εκκίνηση του γκραν πρι στο Βέλγιο δημοσίευσε την απόρρητη τηλεμετρία των κατατακτήριων δοκιμών στην πίστα του Σπα για να συγκρίνει την ταχύτητα του με αυτή του Μπάτον.

«Του ζητήθηκε να κατεβάσει τη φωτογραφία και το έκανε αμέσως. Δεν έκρινε καλά την κατάσταση. Προφανώς, δεν σκεφτόταν καθαρά όταν το έκανε αυτό», ήταν τα λόγια του αφεντικού της McLaren, ο οποίος στη συνέχεια τόνισε πως η εν λόγω κίνηση του δεν μπορεί να θεωρηθεί παραβίαση της εμπιστευτικότητας.

«Δεν έγινε μεγάλη ζημιά. Το λάθος που έκανε ο Λιούις και το οποίο κατάλαβε και για το οποίο ζήτησε συγγνώμη, ήταν ότι στην πραγματικότητα δεν είχε καταλάβει τη φύση της πληροφορίας που μοιράστηκε», πρόσθεσε ο Γουίτμαρς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x