F1

«Ο,τι έγινε, έγινε»

Να αφήσουν πίσω τους το γκραν πρι στην πίστα του Σπα του Βελγίου επιθυμούν στη Ferrari που είδαν τον Φερνάντο Αλόνσο, να πέφτει θύμα του Ρομάν Γκροσεάν και να εγκαταλείπει πριν καλά-καλά ξεκινήσει τον αγώνα του. Ωστόσο, το αφεντικό της σκουντερία, Στέφανο Ντομενικάλι, τόνισε πως τώρα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, δεδομένου του ιταλικού γκραν πρι στην πίστα της Μόντσα (7-9/9).

Να αφήσουν πίσω τους το γκραν πρι στην πίστα του Σπα του Βελγίου επιθυμούν στη Ferrari που είδαν τον Φερνάντο Αλόνσο, να πέφτει θύμα του Ρομάν Γκροσεάν και να εγκαταλείπει πριν καλά-καλά ξεκινήσει τον αγώνα του.

Ωστόσο, το αφεντικό της σκουντερία, Στέφανο Ντομενικάλι, τόνισε πως τώρα πρέπει να κοιτάξουν μπροστά, δεδομένου του ιταλικού γκραν πρι στην πίστα της Μόντσα (7-9/9).

«Ήταν πολύ απογοητευτικό το αποτέλεσμα χωρίς αμφιβολία γιατί κοιτώντας τον ρυθμό που είχε ο Αλόνσο, θα μπορούσε να είχε τερματίσει στο βάθρο, εύκολα θα μπορούσε να ήταν δεύτερος. Προφανώς είμαστε στεναχωρημένοι για τους βαθμούς που θα μπορούσαμε να έχουμε κερδίσει.

Ξέρουμε ότι σε αυτό το δύσκολο πρωτάθλημα το να χάνεις βαθμούς δεν είναι ότι καλύτερο, αλλά τώρα δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

Το βασικό είναι να αφήσουμε την απογοήτευση πίσω μας γιατί έχουμε μπροστά μας το ιταλικό γκραν πρι, γιατί ακόμη διεκδικούμε το πρωτάθλημα
», ήταν τα λόγια του αφεντικού της σκουντερία

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x