Stoiximan Super League

Συντήρηση… λόγω Εθνικής

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για περισσότερη δουλειά αλλά και συντήρηση δυνάμεων –για μερικούς- βλέπουν στον Ολυμπιακό, τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας. Ειδικό πρόγραμμα… φρεσκάδας για Ιμπαγάσα, Μοντέστο και Κοντρέρας. Στη Νιόν ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Ως μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για περισσότερη δουλειά αλλά και συντήρηση δυνάμεων –για μερικούς- βλέπουν στον Ολυμπιακό, τη διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω των υποχρεώσεων της Εθνικής ομάδας.

Ειδικό πρόγραμμα… φρεσκάδας για Ιμπαγάσα, Μοντέστο και Κοντρέρας.

Προσέχουν για να… έχουν στον Ολυμπιακό. Η διακοπή του πρωταθλήματος, λόγω της Εθνικής ομάδας, δίνει την ευκαιρία σε παίκτες που είναι σημαντικοί για την ομάδα να κάνουν συντήρηση δυνάμεων, ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας ματς –για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας- κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την πρεμιέρα του Champions League με τη Σάλκε.

Ειδικό πρόγραμμα αναμένεται να ακολουθήσουν όλο αυτό το διάστημα οι Αριέλ Ιμπαγάσα, Φρανσουά Μοντέστο και Πάμπλο Κοντρέρας. Η περσινή χρονιά αποτελεί οδηγό για τον «Κάνιο» -λόγω των μυϊκών τραυματισμών- και γι’ αυτό στον Ολυμπιακό θέλουν τον διαφυλάξουν όσο το δυνατόν περισσότερο ενόψει της συνέχειας.

Κάτι ανάλογο θα γίνει –σε μικρότερο βαθμό- και με τον Κορσικανό, ο οποίος καλείται και φέτος να καλύψει μία σημαντική θέση στην ενδεκάδα και πρέπει να γίνει μία καλή διαχείριση για να έχει και εκείνος τις απαιτούμενες δυνάμεις. Τέλος, ο τρίτος… κρίκος είναι ο Κοντρέρας, ο οποίος έχει δώσει αρκετά παιχνίδια με την Κόλο Κόλο και ήδη η θλάση που έχει υποστεί ήταν «καμπανάκι». Πάντως, ο Χιλιανός στο τέλος της εβδομάδας αναμένεται να μπει σε ρυθμούς προπόνησης και θα είναι διαθέσιμος για την αναμέτρηση στα Γιάννινα, όμως θα προφυλαχθεί ενόψει Σάλκε.

Στη Νιόν ο Ζαρντίμ

Οι προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ρέντη -για μερικές μέρες- θα γίνονται χωρίς την παρουσία του Λεονάρντο Ζαρντίμ, καθώς ο Πορτογάλος θα βρίσκεται στη Νιόν και στο φόρουμ της UEFA με τους προπονητές συλλόγων που είναι στην ελίτ. «Δεν είμαι παρών, αλλά αυτό δεν σημαίνει κάτι, θα είναι οι συνεργάτες μου και θα είναι σαν είμαι εδώ», είπε στους παίκτες του ο Ζαρντίμ, ο οποίος αναχώρησε σήμερα (5/9) για την ελβετική πόλη και θα παραμείνει μέχρι Σάββατο (8/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x