Euro 2024

«Δυνατή η Ελλάδα, αλλά μπορούμε»

Τη βεβαιότητα πως η Λετονία μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την Ελλάδα στη Ρίγα στην αναμέτρησή τους για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014 την ερχόμενη Παρασκευή εξέφρασε ο Άντρις Βάνινς. Πάντως εξήρε την ελληνική ομάδα και τόνισε πως δεν τον εξέπληξε η πορεία της στο Euro 2012.

Τη βεβαιότητα πως η Λετονία μπορεί να πάρει θετικό αποτέλεσμα από την Ελλάδα στη Ρίγα στην αναμέτρησή τους για την πρεμιέρα των προκριματικών του Μουντιάλ του 2014 την ερχόμενη Παρασκευή εξέφρασε ο Άντρις Βάνινς. Πάντως εξήρε την ελληνική ομάδα.

«Αν έχουμε καλή οργάνωση και επιτεθούμε σωστά, σίγουρα μπορούμε να πάρουμε βαθμό ή βαθμούς στον αγώνα με την Ελλάδα. Αρχίζουμε τα προκριματικά μπροστά στον κόσμο μας και αυτό είναι καλό. Είμαι σίγουρος πως θα παρουσιάσουμε καλύτερο πρόσωπο σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια. Η ψυχολογία μας είναι καλή και είμαστε αισιόδοξοι», δήλωσε ο βασικός γκολκίπερ της εθνικής Λετονίας και πρόσθεσε: «Οι αντίπαλοί μας δεν έχουν αλλάξει πολύ σε σχέση με τα προκριματικά του Euro 2012. Έχουν προστεθεί κάποιοι νέοι παίκτες, αλλά ο κορμός τους παραμένει ο ίδιος. Είναι πολύ δυνατή ομάδα με εξαιρετική οργάνωση στο παιχνίδι της και καλό προπονητή, κάτι που φάνηκε και στο τελευταίο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x