Stoiximan Super League

Ζαγοράκης: «Τέρμα η λάσπη»

Θέση για τα όσα ακούστηκαν μετά την δίωξη που φέρεται να άσκησε ο εισαγγελέας για τις υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε ο Θόδωρος Ζαγοράκης μέσω γραπτής του ανακοίνωσης. «Δηλώνω με ικανοποίηση πως επιτέλους η Ελληνική δικαιοσύνη –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θα αποφανθεί για όλα και υποχρεωτικά πλέον θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση».

Θέση για τα όσα ακούστηκαν μετά την δίωξη που φέρεται να άσκησε ο εισαγγελέας για τις υποθέσεις της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, πήρε ο Θόδωρος Ζαγοράκης μέσω γραπτής του ανακοίνωσης.

«Δηλώνω με ικανοποίηση πως επιτέλους η Ελληνική δικαιοσύνη –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θα αποφανθεί για όλα και υποχρεωτικά πλέον θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση».

Αναλυτικά η δήλωση:

«Έχοντας πλήρη συναίσθηση του παιγνιδιού που παίχτηκε εις βάρος μου και της σκοπιμότητας που εξυπηρετούσε η εκτόξευση λάσπης προς το πρόσωπο μου, δηλώνω με ικανοποίηση, πως επιτέλους η Ελληνική δικαιοσύνη –σύμφωνα με δημοσιεύματα- στην οποία έχω απόλυτη εμπιστοσύνη, θ αποφανθεί για όλα και υποχρεωτικά πλέον θα δοθεί ένα οριστικό τέλος στην υπόθεση που ταλαιπωρεί προσωπικά εμένα αλλά και την οικογένεια του ΠΑΟΚ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x