Γαλλία

Χαμόγελα για Λισάντρο και Μονσόν

Στη διάθεση της Λιόν για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Αζαξιό, θα είναι -όπως όλα δείχνουν- οι Λισάντρο Λόπες και Φαμπιάν Μονσόν. Οι δύο Αργεντινοί, οι οποίοι έμειναν εκτός από το ματς με τη Βαλενσιέν (3-2) λόγω τραυματισμού, επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ρεμί Γκαρντ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση. Το νούμερο «1» στη φανέλα παίρνει ο Ρεμί Βερκούτρ.

Στη διάθεση της Λιόν για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής κόντρα στην Αζαξιό, θα είναι -όπως όλα δείχνουν- οι Λισάντρο Λόπες και Φαμπιάν Μονσόν. Οι δύο Αργεντινοί, οι οποίοι έμειναν εκτός από το ματς με τη Βαλενσιέν (3-2) λόγω τραυματισμού, επέστρεψαν στις προπονήσεις και ο Ρεμί Γκαρντ τρίβει τα χέρια του από ικανοποίηση.

Το νούμερο «1» στη φανέλα παίρνει ο Ρεμί Βερκούτρ.

Η απώλεια του Ούγκο Γιορίς, ο οποίος συνεχίζει την καριέρα του στην Τότεναμ, είναι σαφώς μεγάλη για τη Λιόν με το «βάρος» πλέον να πέφτει όλο στον Ρεμί Βερκούτρ.

Ωστόσο, ο προπονητής των «λιονέ», Ρεμί Γκαρντ, εμπιστεύεται απόλυτα τον 32χρονο τερματοφύλακα και αυτό το απέδειξε και… έμπρακτα, δίνοντας του το νούμερο «1» στη φανέλα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x