F1

Χάμιλτον: «Δεν ξέρω σε ποια ομάδα θα είμαι»

Στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Mercedes GP απάντησε ο Λίους Χάμιλτον στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του γκραν πρι της Μόντσα. Οι έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία με όλους τους εμπλεκόμενους (Mercedes, McLaren, Λίουις Χάμιλτον) ωστόσο να δηλώνουν άγνοια.

Στις φήμες που τον θέλουν να έχει έρθει σε συμφωνία με τη Mercedes GP απάντησε ο Λίους Χάμιλτον στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του γκραν πρι της Μόντσα.

Οι δηλώσεις του Έντι Τζόρνταν έπεσαν σαν κεραυνός εν αιθρία με όλους τους εμπλεκόμενους (Mercedes, McLaren, Λίουις Χάμιλτον) ωστόσο να δηλώνουν άγνοια.

«Δεν ξέρω με ποια ομάδα θα τρέχω την επόμενη σεζόν. Θέλω να κερδίζω, πάντα το ήθελα κάθε χρονιά που συμμετέχω. Αυτό είναι το σημαντικότερο για τους πιλότους, για αυτό υπάρχουμε εμείς και οι ομάδες. Απλά πρέπει να είσαι στο σωστό μέρος για να το κάνεις», ήταν τα λόγια του Χάμιλτον, ο οποίος θέλησε να δώσει έμφαση στη φετινή σεζόν.

«Οδηγώ για την McLaren και έχουμε κερδίσει τους δύο τελευταίους αγώνες και ελπίζω να έχουμε ένα ακόμη υπέροχο τριήμερο εδώ. Σε αυτό πρέπει να επικεντρωθούμε. Δεν έχω κάποιο χρονικό περιθώριο για να αποφασίσω, αλλά φυσικά αυτό θα γίνει πριν την επόμενη σεζόν», πρόσθεσε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x