Super League 2

Ανακοίνωσε Τασιγιάννη και Ουέλινγκτον ο Εργοτέλης

Την απόκτηση των Λουκά Τασιγιάννη και Πεσόα Ουέλινγκτον για τα επόμενα ένα και τέσσερα χρόνια, αντίστοιχα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης. «Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου», τόνισε ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός μεσοεπιθετικός. «Θα δείξω το καλύτερο μου πρόσωπο για να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πετύχει ο Εργοτέλης τους στόχους που έχει θέσει», σχολίασε ο 21ετών Βραζιλιάνος μέσος.

Την απόκτηση των Λουκά Τασιγιάννη και Πεσόα Ουέλινγκτον για τα επόμενα ένα και τέσσερα χρόνια, αντίστοιχα, ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης.

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που θα αγωνίζομαι στον Εργοτέλη. Ήρθα σε μία μεγάλη ομάδα και σίγουρα είναι ένα πολύ σημαντικό βήμα στην καριέρα μου. Θα προσπαθήσω να βοηθήσω την ομάδα για να πάει ξανά εκεί που αξίζει. Έρχομαι στην Ελλάδα κάθε χρόνο και δεν έχω πρόβλημα προσαρμογής. Είναι ωραίο να παίζεις ποδόσφαιρο στην Ελλάδα. Η ομάδα του Εργοτέλη είναι μία οικογένεια και μας βοηθάει πολύ το καλό κλίμα που υπάρχει στα αποδυτήρια και στο γήπεδο», τόνισε ο 22χρονος Ελληνοαμερικανός μεσοεπιθετικός στις πρώτες του δηλώσεις στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.

Από την πλευρά του ο 21ετών Βραζιλιάνος μέσος, σημείωσε: «Θέλω να ευχαριστήσω τους ανθρώπους της ομάδας που με εμπιστεύτηκαν. Θα δείξω το καλύτερο μου πρόσωπο για να βοηθήσω και εγώ όσο μπορώ να πετύχει ο Εργοτέλης τους στόχους που έχει θέσει. Πρώτη φορά έφυγα από τη Βραζιλία για να πάω σε άλλη χώρα να παίξω ποδόσφαιρο. Σίγουρα τα πράγματα τις πρώτες εβδομάδες ήταν δύσκολα, ωστόσο σιγά σιγά έχω προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα».

Οι δύο ποδοσφαιριστές, εκτός απροόπτου, αποτελούν τα τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της κρητικής ομάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x