Ελλάδα

«Χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ»

Ευχαριστημένος με την επιλογή να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντόνι ΜακΓκραθ. Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή (7/9) με την ασπρόμαυρη φανέλα, δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, λέγοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πετύχει τους στόχους του.

Ευχαριστημένος με την επιλογή να επιστρέψει στον ΠΑΟΚ εμφανίστηκε ο Ντόνι ΜακΓκραθ.

Ο Αμερικανός γκαρντ, ο οποίος έκανε την πρώτη του προπόνηση την Παρασκευή (7/9) με την ασπρόμαυρη φανέλα, δήλωσε αισιόδοξος για τη νέα χρονιά, λέγοντας πως ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα πετύχει τους στόχους του.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ και συναντώ ξανά πολλά και γνωστά μου πρόσωπα και στο προπονητικό τιμ, αλλά και στην ομάδα, όπως ο Λάζαρος, ο Γιώργος και ο Νίκος. Εύχομαι όλα να πάνε και να κάνουμε μία καλή χρονιά, γιατί η ομάδα που θα έχουμε πιστεύω ότι μπορεί να πετύχει», δήλωσε ο Ντόνι ΜακΓκραθ λίγο πριν… ξαναπατήσει το παρκέ της Πυλαίας.

Φιλικό με Καβάλα

Το πρώτο φιλικό της χρονιάς θα δώσει ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Καβάλα, το οποίο είναι προγραμματισμένο για το απόγευμα του Σαββάτου (8/9) στις 17:00, ενώ θα είναι κεκλεισμένων των θυρών. Τα επόμενα φιλικά του «Δικεφάλου του Βορρά» θα είναι στο τουρνουά που διοργανώνει ο Απόλλων Πατρών (14-15/9).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x