Euro 2024

Εξάρθρωμα αγκώνα ο Σαμαράς!

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά στον αριστερό του αγκώνα, που τον ανάγκασε να γίνει αναγκαστική αλλαγή, στη νίκη (2-1) της Εθνικής ομάδας επί της Λετονίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014. Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο επιθετικός της Σέλτικ έχει υποστεί εξάρθρωμα και αυτό αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες!

Αρκετά σοβαρός αποδείχθηκε ο τραυματισμός του Γιώργου Σαμαρά στον αριστερό του αγκώνα, που τον ανάγκασε να γίνει αναγκαστική αλλαγή, στη νίκη (2-1) της Εθνικής ομάδας επί της Λετονίας για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2014.

Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις του ιατρικού επιτελείου, ο επιθετικός της Σέλτικ έχει υποστεί εξάρθρωμα και αυτό αναμένεται να τον αφήσει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες!

Ο Έλληνας επιθετικός θα υποβληθεί αύριο (8/9) σε περαιτέρω εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος της ζημιάς και φυσικά δεν τίθεται θέμα συμμετοχής του στη δεύτερη αναμέτρηση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος κόντρα στη Λιθουανία.

Στο 64’ ο Σαμαράς είχε ένα άσχημο πέσιμο στη μεγάλη περιοχή της Λετονίας, στην προσπάθειά του να σουτάρει, με αποτέλεσμα να χτυπήσει τον αριστερό του αγκώνα. Ο επιθετικός της Σέλτικ έκανε νόημα στον ελληνικό πάγκο να γίνει αλλαγή και –όπως αποδείχθηκε- δεν είχε άδικο, καθώς σύμφωνα με το ιατρικό επιτελείο υπέστη εξάρθρωμα. Αυτό σημαίνει, πως ο Σαμαράς κινδυνεύει να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τέσσερις με έξι εβδομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x