Stoiximan Super League

Υπέγραψε ο Αγκάνθο

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Νταβίντ Αγκάνθο στον Άρη. Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και σήμερα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους». Μάλιστα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό σκέλος της μεταγραφής του Νταβίντ Αγκάνθο στον Άρη.

Ο Ισπανός επιθετικός επέστρεψε χθες το βράδυ στη Θεσσαλονίκη για μόνιμη εγκατάσταση και σήμερα υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο με τους «κίτρινους».

Μάλιστα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του στο αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα στο «Κλεάνθης Βικελίδης».


Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

«Η ΠΑΕ Άρης ανακοινώνει την απόκτηση του Νταβίντ Αγκάνθο, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο ενός χρόνου. Ο Ισπανός επιθετικός βρέθηκε σήμερα στα γραφεία της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο συνεργασίας και τέθηκε στη διάθεση του προπονητή του για το αυριανό φιλικό με την Μπενφίκα.

Ο Νταβίντ Αγκάνθο γεννήθηκε στις 10 Ιανουαρίου 1981 και προέρχεται από ποδοσφαιρικές ακαδημίες της Ρεάλ Μαδρίτης, έχοντας τέσσερις συμμετοχές με την πρώτη ομάδα.

Το καλοκαίρι του 2000 πήγε δανεικός στην Εξτρεμαδούρα και ακολούθως στην Εσπανιόλ, την Βαγιαδολίδ και την Λεβάντε. Η Ρασίνγκ Σαντατέρ απέκτησε τα δικαιώματά του με ελεύθερη μεταγραφή το 2004 και στα τρία χρόνια της συνεργασίας του είχε 49 συμμετοχές και 10 γκολ, με ενδιάμεσο σταθμό την Μπεϊτάρ Ιερουσαλήμ (12 συμμ.-3 γκολ) στην οποία έπαιξε ως δανεικός το 2006.

Επόμενοι σταθμοί της καριέρας του, η Αλαβές την σεζόν 2007-’08 (30 συμμ.- 11 γκολ), για τρία χρόνια (2008-2011) η Ράγιο Βαγιεκάνο (72 συμμ.–28 γκολ) και πέρυσι η Χέρκουλες (21 συμμετοχές-2 γκολ) από την οποία έμεινε ελεύθερος το καλοκαίρι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x