Stoiximan Super League

Χάνουν την υπομονή τους Μαντούκα-Γιάχιτς

Οι μέρες περνούν, αλλά μαζί με την αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις στο θέμα των επενδυτών, στην ΑΕΚ συνεχίζονται και οι πιέσεις από πρώην ποδοσφαιριστές. Μετά την προσφυγή του Καφέ λοιπόν (που ήρθε να προστεθεί σ’ εκείνη του Βάργκας) και την απαίτηση του Μανωλά να εισπράξει άμεσα τα οφειλόμενα, ο μάνατζερ των Σανέλ Γιάχιτς και Γκουστάβο Μαντούκα μετέφερε την πρόθεση των δυο παικτών να κινηθούν επίσης δικαστικά για τα δεδουλευμένα τους.

Οι μέρες περνούν, αλλά μαζί με την αισιοδοξία για θετικές εξελίξεις στο θέμα των επενδυτών, στην ΑΕΚ συνεχίζονται και οι πιέσεις από πρώην ποδοσφαιριστές.

Μετά την προσφυγή του Καφέ λοιπόν (που ήρθε να προστεθεί σ’ εκείνη του Βάργκας) και την απαίτηση του Μανωλά να εισπράξει άμεσα τα οφειλόμενα, ο μάνατζερ των Σανέλ Γιάχιτς και Γκουστάβο Μαντούκα μετέφερε την πρόθεση των δυο παικτών να κινηθούν επίσης δικαστικά για τα δεδουλευμένα τους.

Οι δυο πρώην «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν πρόθεση να βλάψουν την ΠΑΕ στην πολύ δύσκολη συγκυρία που βρίσκεται. Έχοντας δείξει όμως κατανόηση και βλέποντας τους επανειλημμένους διακανονισμούς που έχουν κάνει να μην τηρούνται, εκδήλωσαν τη διάθεση να εξασφαλίσουν τα χρήματά τους.

Την ίδια ώρα, η στάση της ΑΕΚ δεν μπορεί να είναι διαφορετική απ’ αυτή που έδειξε στο σημαντικό θέμα του Καφέ (στον οποίο οφείλονται περίπου 450.000 ευρώ) και στην απαίτηση του Μανωλά να εισπράξει άμεσα τις 38.000 του.

Ήτοι να ξεκαθαρίσει πως τη συγκεκριμένη στιγμή δεν υπάρχει δυνατότητα για οποιαδήποτε πληρωμή (όλα τα έσοδα διατέθηκαν για την εξασφάλιση της συμμετοχής στο πρωτάθλημα), να διαμηνύσει πως όλα εξαρτώνται από την εξέλιξη στο θέμα των επενδυτών και να ζητήσει υπομονή από τους παίκτες έως ότου αυτό καταλήξει (στα τέλη Σεπτέμβρη).

Γνωρίζοντας πως μέχρι τότε θα «παίζει με τη φωτιά» (ανά πάσα στιγμή μπορούν να κατατεθούν νέες προσφυγές) αλλά και ότι δεν έχει καμία άλλη επιλογή -ούτε πόρους- απ’ αυτούς που ελπίζεται πως θα εισρεύσουν στην ΠΑΕ από την εμπλοκή των Βιντιάδη και Χάρις.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x