Euro 2024

Η «σφυρίχτρα» του Ελλάδα-Λιθουανία

Το διαιτητή του αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Λιθουανία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ ανακοίνωσε η FIFA. Ο «εκλεκτός είναι ο Βορειοϊρλανδός, Μαρκ Κόρτνεϊ, που είναι διεθνής από το 2002. Ο 40χρονος ρέφερι του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τρίτη (11/9) δεν έχει σφυρίξει ποτέ στο παρελθόν σε ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Το διαιτητή του αγώνα της Εθνικής κόντρα στη Λιθουανία για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Μουντιάλ ανακοίνωσε η FIFA. Ο «εκλεκτός είναι ο Βορειοϊρλανδός, Μαρκ Κόρτνεϊ, που είναι διεθνής από το 2002.

Ο 40χρονος ρέφερι του αγώνα στο «Γ. Καραϊσκάκης» την προσεχή Τρίτη (11/9) δεν έχει σφυρίξει ποτέ στο παρελθόν σε ματς του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος.

Ωστόσο, έχει βρεθεί στο… δρόμο ελληνικής ομάδας στα κύπελλα Ευρώπης και συγκεκριμένα ήταν ο «άρχοντας» της αναμέτρησης του ΠΑΟΚ κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ, στους ομίλους του Europa League το 2011, όπου είχε μοιράσει 7 κίτρινες κάρτες, εκ των οποίων οι τέσσερις στο «Δικέφαλο του βορρά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x