MOTO GP

«Να μειώσουμε τη διαφορά»

Την επιθυμία να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο, Χόρχε Λορένθο, στον 13ο γύρο της σεζόν, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Μισάνο (147-16/9) εξέφρασε ο Ντάνι Πεδρόσα. Ο Ισπανός αναβάτης τόνισε πως ελπίζει η μοτοσικλέτα του να έχει καλύτερη απόδοση από ότι τα προηγούμενα χρόνια στην ιταλική πίστα.

Την επιθυμία να μειώσει τη διαφορά από τον πρωτοπόρο, Χόρχε Λορένθο, στον 13ο γύρο της σεζόν, ο οποίος θα πραγματοποιηθεί στην πίστα Μισάνο (147-16/9) εξέφρασε ο Ντάνι Πεδρόσα.

Ο Ισπανός αναβάτης τόνισε πως ελπίζει η μοτοσικλέτα του να έχει καλύτερη απόδοση από ότι τα προηγούμενα χρόνια στην ιταλική πίστα.

«Στο παρελθόν η μοτοσικλέτα μας δεν ήταν σταθερή στην ιταλική πίστα, αλλά πιστεύω πως τη φετινή σεζόν θα έχουμε βελτιωθεί. Ελπίζω η δουλειά που έχουμε κάνει στις δοκιμές στο Μπρνο και στην Αραγονία θα μας βοηθήσουν να είμαστε ανταγωνιστικοί στο Μισάνο.

Είναι μια δύσκολη πίστα, με πολλά φρένα και επιταχύνσεις. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε με τον ίδιο τρόπο, να συγκεντρωθούμε στη μοτοσικλέτα μας και να μειώσουμε τη διαφορά στο πρωτάθλημα
», ήταν τα λόγια του Ισπανού αναβάτη.

Η διαφορά των δύο αναβατών στο πρωτάθλημα του Moto GP είναι 13 βαθμοί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x