Δελτία Τύπου

Συνεργασία της bwin.party με Nordeus για την ανάπτυξη εφαρμογής social sports betting

Η bwin.party ανακοίνωσε σήμερα μία ακόμα ενέργεια που εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρίας για την επέκτασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για την υπογραφή συμφωνίας με τη Nordeus, τη βραβευμένη εταιρία παιχνιδιών κοινωνικής δικτύωσης (social gaming), για την ανάπτυξη εφαρμογής social sports betting.

Συνεργασία με Nordeus για την ανάπτυξη εφαρμογής social sports betting

Η bwin.party ανακοίνωσε σήμερα μία ακόμα ενέργεια που εντάσσεται στη γενικότερη στρατηγική της εταιρίας για την επέκτασή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Πρόκειται για την υπογραφή συμφωνίας με τη Nordeus, τη βραβευμένη εταιρία παιχνιδιών κοινωνικής δικτύωσης (social gaming), για την ανάπτυξη εφαρμογής social sports betting.

Έχοντας δημιουργήσει από τον Μάιο του 2012 μία νέα επιχειρηματική μονάδα που ονομάζεται Win, με στόχο να ηγείται των ενεργειών της bwin.party στο χώρο τουsocialgaming, εστιάσαμε στην αναζήτηση του κατάλληλου συνεργάτη που θα βοηθήσει στην περεταίρω αξιοποίηση της ισχυρής μας παρουσίας στο αθλητικό στοίχημα με πραγματικά χρήματα (real money sports betting).

Η Nordeus ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2010 από τους πρώην μηχανικούς της Microsoft Branko Milutinovic, Ivan Stojisavljevic και Milan Jovovic. Έκτοτε καθιερώθηκε ως ηγέτης της αγοράς των social sports games. Το παιχνίδι της εταιρίας Top Eleven football management βρίσκεται σταθερά στη λίστα με τα 25 κορυφαία παιχνίδια των καθημερινών χρηστών του Facebook.

Το Top Eleven είναι το διαδικτυακό αθλητικό παιχνίδι που παίζεται πιο συχνά σε ολόκληρο τον κόσμο, με πάνω από 6 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες το μήνα και 2 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες καθημερινά στο διαδίκτυο, σε συσκευές Android και iOS. Πέρα από την υψηλή δημοτικότητα του παιχνιδιού στο Facebook, το Top Elevenείναι επίσης διαθέσιμο στο Odnoklassniki, ένα ρωσικό μέσο κοινωνικής δικτύωσης με περισσότερους από 100 εκατομμύρια χρήστες.

Η Nordeus βραβεύτηκε ως «Η Καλύτερη Νέο-ιδρυθείσα Εταιρία Παιχνιδιών» στα Europas Awards 2011 και επιπλέον διακρίθηκε από την European Tech Tour Association ως μία από τις 25 Ευρωπαϊκές εταιρίες υψηλής τεχνολογίας (hi-tech) με τα πιο «δυναμικά και επιτυχημένα αποτελέσματα».

Ο Norbert Teufelberger, Co-CEO της bwin.party, δήλωσε:

«Η Nordeus με το παιγνίδι της Top Eleven απέδειξε ότι υπάρχει παγκοσμίως μεγάλη ζήτηση για τα social sports games. Εμείς θα αξιοποιήσουμε τη δυναμική της μάρκας και των προϊόντων μας καθώς και την εξειδίκευσή μας στα διαδικτυακά αθλητικά στοιχήματα και παιχνίδια. Τόσο η Nordeus όσο και η bwin.party είναι δύο Ευρωπαϊκές εταιρίες με παγκόσμια παρουσία και μοιράζονται τη φιλοδοξία να γίνουν ξεκάθαροι ηγέτες στο χώρο του social sports gaming».

Ο Branko Milutinovic, CEO της Nordeus,δήλωσε:

«Μετά το επιτυχημένο λανσάρισμα του Top Eleven, διακρίναμε την ύπαρξη μιας τεράστιας ευκαιρίας για τα socialsportsbettinggames, βασιζόμενοι στο feedback που πήραμε από τους εκατομμύρια χρήστες μας. Από τότε αναζητούσαμε τον κατάλληλο συνεργάτη και τώρα είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την ευκαιρία να συνεργαστούμε με την bwin.party, η οποία είναι ηγέτης της διαδικτυακής αγοράςαθλητικού στοιχήματος αλλά και μία από τις πιο αναγνωρίσιμες αθλητικές μάρκες παγκοσμίως.
Με το Top Eleven αποδείξαμε ότι η προσέγγισή μας στη σχεδίαση των social games είναι ιδιαίτερα ελκυστική και επιτυχημένη. Έχοντας αυτό υπόψη μας, είμαστε πεπεισμένοι ότι αξιοποιώντας την εμπειρία μας στην ανάπτυξη και τη σχεδίαση σε συνδυασμό με την εξειδίκευση της bwin.party στο στοίχημα με πραγματικά χρήματα, θα δημιουργήσουμε ένα πολύ πετυχημένο προϊόν και θα καθιερώσουμε τις εταιρίες μας ως ηγέτες στην αγορά του social sports gaming».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x