F1

«Νωρίς να έρθει στη Ferrari ο Πέρες»

Ο Σέρχιο Πέρες έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του πίσω από το τιμόνι της Sauber και δημιουργήθηκαν σενάρια περί μετακόμισής του στη Ferrari για να αποτελέσει τον δεύτερο πιλότο της ομάδας αντικαθιστώντας τον Φελίπε Μάσα. Ο 22χρονος Μεξικανός άφησε πίσω του στο Grand Prix της Μόντσα, «σπίτι» της Ferrari, τους δύο οδηγούς της «σκουντερία τερματίζοντας δεύτερος, αλλά το αφεντικό της ιταλικής ομάδας, Λούκα ντι Μοντεζέμολο, κατέστησε σαφές πως είναι πολύ νωρίς για να κάνει το άλμα ο Πέρες.

Ο Σέρχιο Πέρες έχει εντυπωσιάσει με τις εμφανίσεις του πίσω από το τιμόνι της Sauber και δημιουργήθηκαν σενάρια περί μετακόμισής του στη Ferrari για να αποτελέσει τον δεύτερο πιλότο της ομάδας αντικαθιστώντας τον Φελίπε Μάσα δίπλα στον Φερνάντο Αλόνσο. Ο 22χρονος Μεξικανός άφησε πίσω του στο Grand Prix της Μόντσα, «σπίτι» της Ferrari, τους δύο οδηγούς της «σκουντερία τερματίζοντας δεύτερος, αλλά το αφεντικό της ιταλικής ομάδας, Λούκα ντι Μοντεζέμολο, κατέστησε σαφές πως είναι πολύ νωρίς για να κάνει το άλμα ο Πέρες.

«Θα είναι νωρίς γι’ αυτόν να ενταχθεί σε μία ομάδα σαν τη Ferrari την ερχόμενη σεζόν. Χαίρομαι για την εξέλιξή του, γιατί απέδειξε ότι η επιλογή μας να τον έχουμε μαζί μας ως νέο πιλότο αποδείχτηκε σωστή. Χάρη στην ακαδημία της Ferrari και τώρα τη Sauber έχει βελτιωθεί τόσο. Όμως για να βάλεις κάποιον στο μονοθέσιο της Ferrari, χρειάζεται περισσότερη πείρα», δήλωσε ο Μοντεζέμολο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x