Stoiximan Super League

Αν δεν ήταν και ο Μανιάτης…

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε με χαρά τους διεθνείς του Ολυμπιακού να επιστρέφουν στου Ρέντη μετά τις υποχρεώσεις τους. Αν έλειπε και ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη, που ακολούθησε θεραπεία και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Τρίτης με τη Σάλκε, όλα θα ήταν καλύτερα για τον Πορτογάλο προπονητή.

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ είδε με χαρά τους διεθνείς του Ολυμπιακού να επιστρέφουν στου Ρέντη μετά τις υποχρεώσεις τους. Αν έλειπε και ο τραυματισμός του Γιάννη Μανιάτη, που ακολούθησε θεραπεία και κάνει αγώνα δρόμου για να προλάβει το ματς της Τρίτης με τη Σάλκε, όλα θα ήταν καλύτερα για τον Πορτογάλο προπονητή. Ο διεθνής μέσος εμφανίζεται αισιόδοξος πως θα προλάβει την πρεμιέρα ων ομίλων του Champions League, αλλά αυτό θα εξαρτηθεί από την εξέλιξη της αποθεραπείας του.

Συνολικά μία ενδεκάδα επέστρεψε στις επάλξεις. Τοροσίδης, Μανιάτης, Χολέμπας, Μήτρογλου, Σιόβας, Κάρολ, Μέγιερι, Τζεμπούρ και Φέισα έδωσαν… ζωή ξανά στις εγκαταστάσεις της ομάδας.

Οι παίκτες που το προηγούμενο διάστημα είχαν αγώνες με τις εθνικές τους ομάδες έκαναν αποθεραπεία, ενώ όσοι επιβαρύνθηκαν λιγότερο συμμετείχαν σε μέρος του προγράμματος και στο προπονητικό διπλό.

Ο Αβραάμ Παπαδόπουλος συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί. Η προετοιμασία για το ματς του Σαββάτου με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα θα αρχίσει ουσιαστικά την Πέμπτη, όπου έχει προγραμματιστεί προπόνηση για τις 9:00.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x