Stoiximan Super League

Στέλνουν Πίνο στον Ολυμπιακό

Για τελειωμένη μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κολομβία. Δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», όμως Μέσα στην πατρίδα του 25χρονου ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα. Δείτε σε δράση τον ακραίο μεσοεπιθετικό.

Για τελειωμένη μεταγραφή του Χουάν Πάμπλο Πίνο στον Ολυμπιακό κάνουν λόγο δημοσιεύματα στην Κολομβία. Δεν επιβεβαιώνεται τίποτα από την πλευρά των «ερυθρόλευκων», όμως Μέσα στην πατρίδα του 25χρονου ποδοσφαιριστή αναφέρουν πως ο παίκτης αναμένεται άμεσα στην Ελλάδα.

Ο Πίνο αγωνίζεται κυρίως στα άκρα αλλά μπορεί να παίξει και στην κορυφή της επίθεσης, ενώ την περασμένη σεζόν πέρασε ως δανεικός από την Αλ Νασρ, με τα δικαιώματά του να ανήκουν στη Γαλατασαράι. Η τουρκική ομάδα τον είχε αποκτήσει το 2010, προσφέροντάς του συμβόλαιο τριετούς διάρκειας, το οποίο ο Πίνο δεν εξάντλησε.

Ξεκίνησε την καριέρα του από την Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν και το 2007 πέρασε τον Ατλαντικό για λογαριασμό της Μονακό στην οποία έμεινε μέχρι το 2010 (εξαίρεση το 2008, όταν έπαιξε ως δανεικός στη Σαρλερουά).

Τον περασμένο Ιούλιο ανακοινώθηκε από την Μερσίν Ιντμάνγιουρντού πως ο Πίνο υπέγραψε διετές συμβόλαιο, όμως οι δύο πλευρές έλυσαν τη συνεργασία τους κοινή συναινέσει μετά από λίγο καιρό μετά απο αψιμαχία που είχε με το προπονητικό τιμ. Να σημειωθεί πως ο Κολομβιανός δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Δείτε σε δύο βίντεο τις ικανότητες του Πίνο που δείχνει αρκετά καλός με την μπάλα στα πόδια ενώ δοκιμάζει και σουτ από μακριά.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x