Stoiximan Super League

Χάνει ΟΦΗ ο Αραβίδης

Tις υπηρεσίες του Χρήστου Αραβίδη θα στερηθεί ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ (17/9, 20:30). Ο 25χρονος περιφερειακός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων για το ταξίδι στην Κρήτη.

Tις υπηρεσίες του Χρήστου Αραβίδη θα στερηθεί ο τεχνικός του Πανιωνίου, Δημήτρης Ελευθερόπουλος, στην αναμέτρηση της τρίτης αγωνιστικής κόντρα στον ΟΦΗ (17/9, 20:30).

Ο 25χρονος περιφερειακός επιθετικός δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός πλάνων.

Ωστόσο, ακόμη ερωτηματικό παραμένει η συμμετοχή του Λεωνίδα Καμπάνταη, ο οποίος στο χθεσινό πρόγραμμα (Πέμπτη, 13/9) ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα και θα προσπαθήσει τις επόμενες ημέρες να ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Στα διοικητικά ακόμη εκκρεμεί η απόφαση - η οποία σύμφωνα με πληροφορίες της "Sportday" θα παρθεί στο διοικητικό συμβούλιο πριν τον αγώνα της Δευτέρας- για το τι θα γίνει με το «Απήλιον», καθώς ο Κωνσταντίνος Τσακίρης πρότεινε στην ΠΑΕ να αναλάβει η ίδια τη διαχείριση των αθλητικών εγκαταστάσεων στο Κορωπί.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x