Stoiximan Super League

Και Άρης και… Χάρις

Να κερδίσει όχι απλώς τον Άρη, κάνοντας σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και τον Κιθ Χάρις που θα παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Δημήτρη Βιντιάδη πείθοντας τους υποψήφιους επενδυτές για τη δυναμική που εξακολουθεί να έχει ως ομάδα θέλει η ΑΕΚ στην αποψινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr). Το δίλημμα του Βλάχου για την ενδεκάδα και τα επόμενα βήματα των ενδιαφερόμενων για την ΠΑΕ.

Να κερδίσει όχι απλώς τον Άρη, κάνοντας σεφτέ στις νίκες στο πρωτάθλημα, αλλά και τον Κιθ Χάρις που θα παρακολουθήσει τον αγώνα με τον Δημήτρη Βιντιάδη πείθοντας τους υποψήφιους επενδυτές για τη δυναμική που εξακολουθεί να έχει ως ομάδα θέλει η ΑΕΚ στην αποψινή αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ (20:30, Novasports 1, NovaΣΠΟΡ FM 94,6 και www.sport-fm.gr).

Επειδή όμως οι εξελίξεις για το «ιδιοκτησιακό» θα καθυστερήσουν λίγες ακόμη μέρες, αυτό που προέχει για την «Ένωση», ειδικά μετά τις δύο ήττες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος από Αστέρα και Ξάνθη, είναι η νίκη. Ο Βαγγέλης Βλάχος φαίνεται να έχει καταλήξει στο σχήμα που θα παρατάξει με μοναδικό δίλημμα τη θέση του δεξιού μπακ που διεκδικούν Βλάχος και Αρκούδας. Ο Κωνσταντόπουλος θα είναι στο τέρμα, ο Κοντοές αριστερό μπακ, οι Κουτρουμπής και Γιάγκο στο κέντρο της άμυνας (στον πάγκο ο Μπουγαΐδης), Ρίκκα και Κορδέρο θα είναι τα αμυντικά χαφ, με τον Γκερέιρο μπροστά τους και στις «πτέρυγες» τους Φούντα και Λαγό, ενώ μοναδικός φορ θα είναι ο Κατσικοκέρης.

Εκτός αποστολής πέραν του τιμωρημένου Κουρέλλα έμεινα και ο Παυλής, πιθανότατα επειδή προέρχεται από έναν τραυματισμό στο φιλικό με τον Λεβαδειακό κι έχασε κάποιες προπονήσεις. Την αποστολή συμπληρώνουν οι Αραμπατζής, Μπουγαΐδης, Παπαδημητρίου, Γροντής, Κατίδης, Σταματής, Φουρτάδο και Φέτσης.

Ο Βαγγέλης Βλάχος θέλησε να αποβάλει το όποιο άγχος δημιουργούν στους παίκτες του τίτλοι όπως «τελικός» που αποδίδονται στο σημερινό ματς. «Δεν είναι ματς ζωής ή θανάτου και δεν θέλω να είστε αγχωμένοι. Πρέπει να είστε συγκεντρωμένοι και θέλω να δείξουμε στον κόσμο πως είμαστε καλή ομάδα», τους τόνισε.

Καιρού επιτρέποντος

Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης δεν περιμένουν, ασφαλώς, το σημερινό ματς για να αποφασίσουν αν θα επενδύσουν στην ΑΕΚ. Ωστόσο είναι δεδομένο πως μία νίκη επί του Άρη σε συνδυασμό με μία καλή και υποσχόμενη για το μέλλον εμφάνιση, καθώς επίσης και πολύ κόσμο στις κερκίδες του ΟΑΚΑ είναι στοιχεία που μπορούν να «ζεστάνουν» περισσότερο τους υποψήφιους επενδυτές. Η διοίκηση της ΠΑΕ αισιοδοξούσε για περισσότερους από 20.000 θεατές στις κερκίδες απόψε, αλλά ο αριθμός όσων επιλέξουν να ανηφορίσουν για το ΟΑΚΑ θα εξαρτηθεί από τις καιρικές συνθήκες.

Σιγή από τους επενδυτές

Πιστοί στην τακτική τους να μη λένε το παραμικρό, κάτι που ερμηνεύεται από πολλούς ως απόδειξη… σοβαρότητας σε αντίθεση με προγενέστερους επίδοξους σωτήρες που μοίραζαν υποσχέσεις αλλά έμειναν στα λόγια, παραμένουν Κιθ Χάρις και Δημήτρης Βιντιάδης. Οι δύο άνδρες, που πλέον έχουν σχηματίσει άποψη για την έκταση της Νέας Φιλαδέλφειας και φέρονται να έχουν πειστεί πως μπορεί εκεί να κατασκευαστεί σύγχρονο γήπεδο, θα δουν τον αγώνα με τον Άρη από μπουθ. Χθες δεν είχαν κάποια επαφή με τη διοίκηση της ΠΑΕ, αφού άλλωστε δεν συντρέχει λόγος. Έχουν πάρει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, τα έχουν μελετήσει και απομένει ο έλεγχος εκείνων που αφορούν την εποχή Αδαμίδη και μετά.

Η υπόθεση θα έχει κατάληξη σε τουλάχιστον δέκα μέρες από σήμερα, αφού πέραν των απαιτούμενων ελέγχων, εκκρεμούν οι επαφές με το κράτος για τη ρύθμιση των χρεών. Η αλλαγή σελίδας στην ΠΑΕ, εφόσον τελικά πραγματοποιηθεί, δύσκολα θα γίνει πριν τη γενική συνέλευση στις 5 Οκτωβρίου. Μέχρι τότε οι υποχρεώσεις θα τρέχουν, αλλά στη διοίκηση της ΑΕΚ υποστηρίζουν πως υπάρχουν οι… αντοχές για να βγει αυτό το δύσκολο διάστημα της αναμονής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x