Stoiximan Super League

«Έτοιμοι για ένα καλό αποτέλεσμα»

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην Skoda Ξάνθη (16/9, 16:00), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος. Ωστόσο, ο προπονητής των Φαιάκων τόνισε πως η ομάδα του είναι περισσότερο έτοιμη από ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Δύσκολη χαρακτήρισε την αναμέτρηση κόντρα στην Skoda Ξάνθη (16/9, 16:00), στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας ο τεχνικός της Κέρκυρας, Άκης Μάντζιος.

Ωστόσο, ο προπονητής των Φαιάκων τόνισε πως η ομάδα του είναι περισσότερο έτοιμη από ότι στην έναρξη του πρωταθλήματος για να διεκδικήσει ένα καλό αποτέλεσμα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova:

«Θα είναι δύσκολο το παιχνίδι, καθώς παίζουμε με μία καλή ομάδα που έχει τον ίδιο κορμό τα τελευταία χρόνια. Ωστόσο και εμείς είμαστε σε καλύτερη κατάσταση από αυτή που ήμασταν τις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Θεωρώ πως η διακοπή μας έκανε καλό για να μπορέσουμε να δουλέψουμε στις αδυναμίες μας και πιστεύω πως είμαστε έτοιμοι για να ανταπεξέλθουμε στις υποχρεώσεις του αγώνα
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x