F1

«Αλόνσο, ο καλύτερος της δεκαετίας»

Η αδυναμία του Φλάβιο Μπριατόρε προς τον Φερνάντο Αλόνσο είναι γνωστή και για ακόμη μία φορά ο Ιταλός επιχειρηματίας «έπλεξε» το εγκώμιο του πιλότου. Μάλιστα, το πρώην αφεντικό της Renault τόνισε πως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο καλύτερος πιλότος της τελευταίας δεκαετίας.

Η αδυναμία του Φλάβιο Μπριατόρε προς τον Φερνάντο Αλόνσο είναι γνωστή και για ακόμη μία φορά ο Ιταλός επιχειρηματίας «έπλεξε» το εγκώμιο του πιλότου.

Μάλιστα, το πρώην αφεντικό της Renault τόνισε πως ο δύο φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είναι ο καλύτερος πιλότος της τελευταίας δεκαετίας.

«Ο Φερνάντο Αλόνσο είναι ο καλύτερος πιλότος της τελευταίας δεκαετίας. Κατά καιρούς μπορεί να κάνει λάθη στρατηγικής, ωστόσο στη συνέχεια είναι σε θέση να ανακάμψει, ακόμη και αν το μονοθέσιο δεν είναι αρκετά ανταγωνιστικό», ήταν τα λόγια του Μπριατόρε.

Ο πρώην ισχυρός άνδρας της Φόρμυλα 1, δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στις ομάδες και στο τι ισχύει στο πρωτάθλημα της Φόρμουλα 1.

«Δεν νομίζω πως η Red Bull είναι υποτονική. Ωστόσο, υπάρχει η Lotus και η Sauber και αυτό αποδεικνύει ότι τα χρήματα δεν κάνουν τη διαφορά. Η McLaren είναι ανταγωνιστική και μπορεί να κλέψει αρκετούς βαθμούς από τον Αλόνσο. Η Ferrari χρειάζεται βελτιώσεις και ο Αλόνσο πρέπει να κερδίσει τουλάχιστον ακόμη έναν αγώνα, χωρίς να πάρει βαθμούς η McLaren ».

O Αλόνσο την τελευταία δεκαετία έχει κερδίσει δύο παγκόσμιους τίτλους (2005, 2006), έχει τερματίσει τρίτος το 2007, ενώ το 2010 πλασαρίστηκε στη δεύτερη θέση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x